|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Byc pomocnym, nie pisac glupot, odwiedzac to forum czesciej, starac sie nie zakladac durnych tematow, zajmowac sie tworzeniem czegos(poradniki, artykoly, tlumaczenia, grafika etc.) udzielac sie jaknajbardziej, zostac tibia.pl support, nie robic bledow (dlatego ja nie jestem moderatorem) nastepnie kiedy zostanie rozpisany konkurs na modkow mozesz zostac wyloniony z tysiecy chetnych..
(co to za przyjemnosc: czytac glupie tematy i zamykac je, czasami jeden temat otwierany jest przez 10osob jedego dnia i wszystkie tak samo glupie...) |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
|
![]() Aha dzięki za dobrą odpowiedź tylko kto to jest TIBIA.PL SUPPORT i jak go zdobyć widziałem, że pare osób go ma np. Olorion
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 03 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() No tak...
Można jeszcze dodać że szukanie nie tylko nie boli ale i działa... http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=73802
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Trzeba mieć również ukończone 18 lat, choć mogą zdażyć się wyjątki. Teoretycznie nigdzie coś takiego nie jest napisane ale jestem przekonany, że osoby poniżej 18-tego roku życia nie mają szans. Tibia.pl support nie jest przymusem aby zostać moderatorem. Jeżeli jednak uda Ci się wstąpić do support-u, rzuci to tylko na Ciebię pozytywne światło przy wyborze nowych moderatorów. Oczywiscie o ile będziesz wykonywał starannie swoje obowiązki. Nie masz czym się przejmować jeżeli byś się nie dostał do support-u. Ważne jest to co piszesz i jak piszesz.
edit Na plus wyjdzie też zgłaszanie postów niezgodnych z regulaminem forum.
Ostatnio edytowany przez Wald_Kerius - 03-06-2006 o 23:31. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: ►Aktywacja◄ Teleportacja to miodzio akcja grunt to git lokalizacja.
Stan: Aktywny gracz
Świat: Arcania
|
![]() Ja nawet wysłałem prośbę o przyjęcie mnie do Tibia.pl Support ponieważ bardzo lubię być pomocnym ale raczej mi się nie uda
![]() Może dlatego iż jestem tutaj od niedawna bądź "odrobinkę" za stary ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Master Alucard
|
![]() Trzeba byc przede wszystkim INTELIGENTNYM. Wiek tu raczej nie gra roli.
Jesli:
to masz nawet duze szanse na zostanie moderatorem.
![]() |
#9 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Nieobecny.
|
![]() Jeżeli zadajesz takie pytania zamiast poszukać, to imo nie nadajesz się na żadną z tych pozycji.
|
![]() |