|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: warszawa
|
![]() Mam postac Reks Master na Elysi. W jaskini na Dworfach
tak jak mi kazal kolega jak jestem pierwszy i ktoś potem przyjdzie to wyganiam bo ja byłem pierwszy. Dzisiaj pewien druid na 12lv "Roinal" powiedział że niewyjdzie i zaczoł na mnie przeklinać.To go postraszyłem on zaraz zawołal kolege i popewnym czasie chyba poszli potem ja po paru minutach poszedłem pozim nirzejoni tam byli poczekali aż pujde w głąb i zaraz skombinowlai guarda ropneli się na góre i zablokowali wyjscie bytelkami itp. Ja zginołem i powiedziałem że za to mają hunta to zaraz poskarzył się chociaż mu nic niezrobiłem i po chwili dostałem informacje że mnie Rookną czy jakoś tak teraz co ja mam zrobić?? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() 1) Mozesz dac sie rooknac
![]() 2) Zapytaj sie ich czy mozesz zaplacic za swoje winy i po zaplacie by cie nie zabijali - moze zadzialac 3) Znajdz sobie jakiegos wysokiego lvl, poznaj sie z nim i popros o pomoc ![]() 4) Olej ich i wyprowadz sie do innego miasta. Zapewne po jakims czasie im przejdzie Ja juz dostalem tyle groźb, ze mnie zabija lub zrookuja ale jeszcze nikt tego nie zrobil. Niektórzy z nich nawet przechodza obokmnie w miescie i nawet sie nie odzywaja
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Więc tak niechce płacić za winy (mam mało kasy
![]() no niewiem czy mnie przepuszczą wolno bo mimo że mi zabronili to ruszyłem tego co przez niego zginołem ale on przezywał nawet moich rodziców więc uznałe to za przesade i go chciałem kill tylko że mi uciekł bo ktoś mu pomógł |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: n0 n4m3 :)
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 99+
![]() |
![]() Przeprowadz sie do innego miasta i nie graj przez jakiś tydzień tą postacią(zrób se powiedzmy UHmakera)i im w tym czasie na 100%przejdzie czyli zapomną.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Czlowieku w zadnym wypadku nie plac nikomu, jak zaplacisz to oznacza ze frajer jestes i sie nie odczepia. Jedyne co mozesz zrobic to olac ich... nie zwracac uwagi, jak pisza cos na priv to dac ignore i juz. Pewnie maja male levele tak jak ty wiec nie beda cie zabijac bo sami zgina. Nie boj sie bo spotka ice taka sytuacja jeszcze nie raz. acha i jeszcze jedno nie wyganiaj ludzi z miejsc gdzie expisz bo to nie jest milo widziane. jak bedziesz mial duzy lev to bedziesz mogl wyganiac ludzi z miejsc gdzie expisz ale nie na 12 levelu gdzie zbaijaja cie 3 dwarfy...
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Miałem 17lv kinght
jak zginołem zrobił mi sie 16lv Ten kogo wyganiałem ma 12lv i jest druidem ale roo.. ma mnie jego protektor "Dellas" ma 43lv!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() no i co ze masz 17 lvl to cie 3 dwarfy nie zabija tylko 5 dwarfów, posluchaj sie rad elite
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() Ja bym na twoim miejscu zrobił tak: nie odzywaj się do nigo. Powinien zapomnieć. Jeżeli często go spotykasz np. gdzieś przed depo to się przeprowadź. NIe odzywaj się do niego itp. Zobaczysz że po jakimś czsie zapomni.
![]() |
![]() |
![]() |