|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() mam pytanie, kiedy są zapisy serwerów? tzn, ze sie pojawia "server will save game in 10 minutes. log out in 5 minutes". i kiedy to sie dzieje? czy dla każdego servera naraz, czy pokolei? o której jest zapis servera pacery? (jak ktoś jest ciekaw, po co chce wiedzieć, bo po zapisie gry wszystkie respawny są od nowa, nie ma śmieci na podlodze, itp., a ja chce zdążyć na respawn dwarfów w mushroombeer brevery
![]() Ostatnio edytowany przez Celoz - 10-06-2006 o 07:13. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
|
![]() Jest to różnie np na Titani o 9 na Isarze też o 9 a np na Furorze i Refugi o 8.
Polecam wejść na tibia.com->comunicativy-->hauses-->wybrac swoj swiat i domy licytowane--> i tam pisze kiedy jest pozdro mam nadizeje ze pomoglem |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Wszystkie Servery niemieckie od Galany począwszy maja zapis serva o 8. Starsze o godzine 9. A jak z servami amerykanskimi to nie jestem pewien
.Ale chyba o 12 i 11 w zaleznosci od wiekowosci serva |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce
Imię: Niat Luza
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 89