![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Tak jak w tutule zabawa moim starym druidkiem. Nie gram juz na selenie ale pobawić sie można
![]() ![]() Film zakończony o 00:57 a mamy teraz 01 :05 Wiec jest gorący ![]() 7,72 http://rapidshare.de/files/22996294/...Pking.rec.html KEJLOGERRR BO HTML !!! ;] Nóbz Blizz |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Terror Monk
Profesja: Druid
Gildia: Luminera Friends
Świat: Luminera
Poziom: 40
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() Hehe ładne PK i locik nawet dopisał czekam na kolejny pokaz twoich umiejętności zabijania graczy
![]() Za filmik daje 7 na 10 Oby tak dalej Pozdro ![]()
![]() [Napis na bramie Piekła] ,,Przeze mnie droga w miasto utrapienia, przeze mnie droga w wiekuiste męki, przeze mnie droga w naród zatracenia. Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki. Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwładna, Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna; starsze ode mnie twory nie istnieją, chyba wieczyste - a jam niepożyta! Ty, który wchodzisz, żegnaj się z nadzieją..." Ostatnio edytowany przez Xarinav - 14-06-2006 o 03:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
|
![]() Yyy... fajne szybkie akcyjki, oby wiecej takich pkerow na moim serwie bedzie zabawa a nie same nuby
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() 8/10 Fajny filmik ;]
Loocik nawet fajny. Hyh |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Sanok
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mala piszczaca ptaszyna
Profesja: Elite Knight
Gildia: Mercenaries Incorporated
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 83/82
Poziom mag.: 6
|
![]() Nono spoko mi sie podoba loot tez moze byc
![]() __________________________________________________ _____ ![]() Czy normalny zdrowy zajac moze zgwalcic uciekajac ale owszem czemu nie jemu tez należy sie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Siema!
Dasz mi swoje konto na tibi bede ci bardzo wdzieczny! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@ Co do filmiku to fajny ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() popraw pking na "ubijanie boterow" ten 1 co padl tez na bocie stal, tyle ze w pol na afk : ]. I te twoje komentarze byly naprawde zbedne... loot tez sux..
3/10 ^^ |
![]() |