|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() A oto mój 2 Druid którym bawie sie
![]() Druga część moich popisów pvp ![]() Niebawem ukaże sie 3 cześć. ( 4,5,6.... i wiele innych ) To juz prawie serjal ![]() ![]() http://rapidshare.de/files/23037271/Bolec_Pking.rec Bolec -> Char ma około 1,5 roku i ma za sobą 11 Red Skully ![]() ![]() BuhaHahaHa I am the NOob ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Film taki se nuda ale gratki zabicia
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Gildia: Jagiellonia Białystok
Świat: Eden
![]() |
![]() Hhueue no koleś pokazałeś nam ze nie mozna gnić z Bolca
![]() Ale mógłbyś czasem zapuścić utevo luxa albo chociaż torcha zapalić bo nie chce mi sie sciągać lighthacków ![]() Jeszcze jedno co mnie rozśmieszyło w tym filmie to to jak zawsze ci ludzie odpowiadają ... masz hunted uheuhe. Nie wiem czy zdają sobie z tego sprawe co to znaczy. Przecież hunt = polowanie , a hunted = upolowany. No to wychodzi na to ze "masz upolowany" hueuhe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 106
|
![]() @up
Bedziesz upolowany geniuszu.... @Offtop Loot slaby, akcja slaba ale jakos tak fajnie sie ogladalo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Loot slaby --> mało tego beznadziejny akcja slaba --> Why ? |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Chciales zeby oceniac niech bedzie -
Pvp - nie wiem co dac ale zle nie jest mam na mysli samo celowanie z run itd nie mowie o mysleniu zaraz do tego dojde. Dlaczego od razu nie postawiles tego zerka? Zmarnowales kilka sd i manasow, po co ci to bylo, widziales ze koles lama zamiast uciekac to ci pisal czy chcesz passc lololol
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? Ostatnio edytowany przez Marczio - 15-06-2006 o 15:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Juz wyjaśniam, pusciłem Utamo vita aby sie nieje*** z Grankowaniem, w trakcje walenia kolesia chciałem puscic zerka ![]() |
|
![]() |