|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
![]() |
![]() z tego co pamiętam to:
na północno-zachodniej jest Orc Berserker na północno-wschodniej Hunter na południowo-wschodniej Minotaur Archer na południowo-zachodniej nie pamiętam co jest bo dawno tam nie byłem ale CHYBA Orc Warrior |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
Lokacja: Bytom
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Lunara
![]() |
![]() Elvenbane to nie jest zamek w Ab, tylko forteca na wschodnich bagnach Venore
![]()
Braveheart of Lunara 00:00 You see a drefia sword (Atk:40 Def:35). It weighs 15.0 oz. Said to be crafted by tibian gods themself. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2004
Lokacja: Włocławek
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Ja nie wiem nawet gdzie on jest tak ze wiecie.....
![]() Mam prosbe dajcie jakeigos ss z minimapa w roli glownej gdzie ten zamek jest ![]() Duzo o nim slyszalem. Moze sie tam kiedys wybiore. 8) |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Jak jest bardzo malo ludzi to mozna troszke zaexpic ale jak jest troszke ludu to nie mysl o expie i zarobku bo bedzie pusto
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2004
Lokacja: Katowice
![]() ![]() |
![]() Exp w twierdzy jest anwet ąłdny czasem (byle dużo ludzi nie chodziło) a jak chceszzarobić to robisz loot baga i do AB na sell
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz/Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wojen
Gildia: Dark Legion
Świat: Eternia
Poziom: 72
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Jeszcze jest keep. Tak na to sie po angielsku mowi ale polskiego odpowiednika nie znam(Gralem w medivala total war
![]() ![]() Ps. Keep to ta duza wieza na srodku dziedzinca. Ostatnio edytowany przez Wojen - 21-08-2004 o 13:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2004
![]() |
![]() hmm to jest dobre miejsce do expienia ale dla knightow .. dziwne ze quest tam jest glownie dla sorcow- duzo mana fluidow itd. 1 moja rada to nie chodzic po dolnych czesciach zamku poniewaz czesto luruja zerki ... 2 rada nei wchodz na wieze z zerkiem bo wyjdziesz martwy ( no chyba ze masz duzy lvl i wysokie skille ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Legionista > wlasnie zlamales zasady, powiedziales co jest nagroda a to chyba jest zabronione
![]() zerk jest latwy ale na full def i z hmm, w dolnych czesciah zamku jest najlepszy exp ![]() ![]() |
![]() |
![]() |