|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 03 2006
|
![]() Siema
Chciałbym się dowiedzieć od kogoś kto się na tym zna i nie raz już to robił jak długo idzie przelew bankowy.Chodzi mi tu dokładnie z Banku Spółdzielczego do Banku Wbk (niewiem czy to różnica),wysłałem kase w środe gdzieś o 15 i czy przelew dojdzie jutro tj.w piątek??Jeżeli ktoś orientował by się w tym to prosiłbym o odpowiedź. Pozd~ Przypominam że w czwartek tzn. dziś jest święto i przelewy nie są raczej realizowane. Ostatnio edytowany przez JOhn Fist - 15-06-2006 o 21:25. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() tak jakby nie ten dział C: a co do topica to z tego co wiem przelewy fruuuną błyskawicznie :>
@down możliwe nie znam się na tym zbytnio :>
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
Ostatnio edytowany przez teletoobis - 15-06-2006 o 21:43. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Przechlewo
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Shokei (sold)
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 174
Poziom mag.: 74
|
![]() w piątek po około 10 powinien być ;]
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 52
|
![]() Nie byl bymtaki pewien, Jezeli masz swoj numer konta w banku to:
1. Jezeli wyslales kase rano, to bedzie na drugi dzien, nie ma innej mozliwosci 2. Jezeli wyslales kase popoludniu, to bedzie za 2 dni Jezeli nie masz konta w banku i wysylasz na karteczke: 1. Wysylajac rano, masz za 2-3 dni 2. Wysyjalac popoludniu, masz za 3+ dni **** Poczta: 1. Robiac przekaz pocztowy, kasa idzie 3 dni jezeli wysylasz w tym samym regionie 2. Pozaregionem moze isc od tygodnia do dwoch