|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Lunara
![]() |
![]() Dawno nie było mnie na forum. Teraz wracam i zamierzam zaglądać tu regularnie. Wstawiłem dziś avatara, podpis, zaktualizowałem dane i na przywitanie wrzucam wam pare screenshootków. Mam ich wiele ale te są najciekawsze, oto one:
-Stare dobre czasy na test serverze. Ja vesrus 4x Giant Spider + 6x PK ![]() -BURN THEM, BURN THEM ALL ![]() ![]() -Smok spierdział się ze strachu gdy zobaczył takiego morowego blokera jak ja :rolleyes:. ![]() -Jesteśmy szaleni w szalonym pokoju, Lady Envy wzieła cały pokój na klate, alesh była zabawa. To z pierwszego huntu Mortal Souls. ![]() -Zer miałbyć blokerem, niestety nie był zbyt szybki i to ja nim zostałem ![]() ![]() -Belive it or not ![]() ![]() Watch and comment please, and remember, I'M BACK !!!
Braveheart of Lunara 00:00 You see a drefia sword (Atk:40 Def:35). It weighs 15.0 oz. Said to be crafted by tibian gods themself. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() nie widac ss
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mój błąd, sorka. Już poprawiłem, enjoy 8)
Braveheart of Lunara 00:00 You see a drefia sword (Atk:40 Def:35). It weighs 15.0 oz. Said to be crafted by tibian gods themself. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() ten ostatni ss rox.pewnie nie powiesz nic wiecej na jego temat
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To fake, ale wykonany po mistrzowsku. Swoją drogą od dawna myślałem aby Cipy coś takiego stworzyli. Tyle że zamiast cycka dałbym dwa huntery a jako nagrody Plate Armor, Spike Sword, Knight Axe oraz Prezent z Dollem w środku, ewentualnie Beholder Shield
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 08 2004
![]() |
![]() dobry bloker - potwierdzam - nie marnuje uhów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
![]() |
![]() itam besensu by bylo bo bym sobie wszedl na niewidce albo cos walnal bym gfb i po nich to by bylo zaproste
![]()
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Daleko
![]() |
![]() Cytuj:
Niewidki tez nie ma na rooku wiec trudno jest zabic tego cyca na przejsciu, bo nawet jakby wytrzymal tego cyca to te 4 huntery zabija. Aha i ten lvl co widzce we skillach to chyba dlatego ze to Test serv ale wiesz co nie jestem do konca pewny czy to rook wiec jak co, prosze aby mnie poprawiono |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To tylko fake wykonany w OTserv, takie coś nie istnieje ale fake jest naprawde dobrze zrobiony, właściwie trudno dopatrzeć się błędów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() Super sski
![]() Trudno to fake nazwac bo w otservie robione ![]() ![]() ![]() ![]() Reszta sskow--> Spox ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2004
|
![]() Niezle screny szczegulnie ten z hunterami
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: Daleeko...
![]() |
![]() more plz zarypiste more, more, more, more
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() sopx screenki naprawde
3 warlordy solo ;].... nice p.s. aioo jeszcze gra czy nie?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Aioo gra Sharkinss' em. Zaraz walne screeny z hero hunta. Moglibyście dodać mi reputacji tak przy okazji
![]()
Braveheart of Lunara 00:00 You see a drefia sword (Atk:40 Def:35). It weighs 15.0 oz. Said to be crafted by tibian gods themself. ![]() Ostatnio edytowany przez GASIOR - 10-08-2004 o 20:48. |
![]() |
![]() |