|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Ustroń
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Inferna
|
![]() Jest to mój drogi fake w życiu ;]
~Prolog:Strona 1 (\/down\/) ~Część Pierwsza: Str. 1 (\/down\/) ~Część Druga: Str. 2 ~Ostatnia Część Str. 2 PROLOG: Franek lubił chaos. Już w młodym wieku próbował utopić siostre i zadzgać matke nożem, lecz nigdy mu sie to nie udawało. Gdy Dorósł postanowił zostać strażakiem lecz wywalili go z pracy za wrzucenie Staruszki do kominka. Wyrzucony z pracy, niemiał przyjacioł, był samotny. Postanowił stworzyć sobie kumpla z marzeń, który by go sluchal i wprowadzal wszedzie chaos. 1.Laboratorium Franka: ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. Las Głodomorów ![]() Comment Plx ;]
Od pierwszego zalogowania wydaje mi się, że podupadacie w rozumie. Pamiętaj użytkowniku: ![]() Ostatnio edytowany przez Perfer Knight - 30-06-2006 o 21:47. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
|
![]() +serce na szafce
-obcięty ogien Nie oceniam bo prolog
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2005
Lokacja: Nie wiesz?
Stan: Początkujący
Imię: Kut Tanzo'flame
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: ---
Świat: Balera
Poziom: 2
Skille: ----
|
![]() nawet niezłe jak na drugi fake
ile zabuliles za ten fake? drogi(100zł) fake? ocenie po 2 części
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() - czyścimy.
Ostatnio edytowany przez Krizz - 28-04-2011 o 17:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @pwkucia:
Cytuj:
@tpc: Już w trakcie tworzenia jest druga cześć ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czesc 1.
Bożek 1. ![]() 2.Dawaj dawaj!!11! ![]() 3. Nie ma ognia bez dymu ;p ![]() 4.I NAGLE Z DZIURY WYŁONIŁ SIĘ DE... DE... Dębowe Mocne?! ![]() Comment plx ;p
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Głupsze,efekt wcale nie super,debąwe mocne nie śmieszne,nic w prologu nei było o bożku -.-
niepostarałeś się. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2006
|
![]() nawet fajen z tym frankiem ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
|
![]() Franek (+) xD, serce (+), Dębowe Mocne (+), efekty (+/-), new czary (-), fabuła (-). Nawet nawet ale te części ZA KRÓTKIE!!! Ocenię, jak zobaczę 2 część...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Zapomnialem
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Furora
Poziom: 41
|
![]() Widze, ze jakies urozmaicenie jest, ale za to kiczowate i bez sensu fabuła.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2006
|
![]() Mało ale nawet ciekawe. Ocenie jak pojawią się kolejne części.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehehe...Wiem wiem ;p strasznie dlugo nie bylo nowej czesci ;p po czesci to moja wina a po czesci kompa ale co ja bede częściowal.....
Czesc 2: Poznanie Lorda Oerty 1. Szłem sobie szłem i przestalem szłać: ![]() 2. Cfaniaczek ![]() ![]() 3. n/c: ![]() 4. ![]() 5. O.o ![]() 6. Dojeb** do pieca..: ![]() 7.... ![]() 8. Wtf?: ![]() Co sie stanie z Perfer'em? Dowiecie sie w nastepnej CZESCI!!! @topic:[zgapiacz=on] Comment plx [zgapiacz=off] ![]() Sorry Oerta za mala dyskryminacje ![]() ![]()
![]() |
#13 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() ehh...
kolejny który próbuje być śmieszny. Fabułą bez ładu i składu. Przynjamniej próbujesz być oryginalny. Ale reszta to kicha Wiele efektów można by zrobić porządniej jakby się przyłożyło. Wiele jest po prostu kiczowatych. Humor także bezadziejny... ogólnie: fabuła - 1/10 (jedyne co cię ratuje to ta odrobina oryginalności) Wykonanie - 2/10 (masa kichowatego wykonania) humor - 0/10 łącznie - 1/10 tragicznie... Przyłoż się do wykonania, przestań próbować być śmiesznym i weź się porządnie za sensowną fabułę
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
|
![]() popieram przedmówce
![]() |
#15 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() 1: co to za fartuch!!??Mogłeś go chociaż dorobić-.-
2: Mam własne nicki w moim fake. 3: Cytuj:
![]() 4: grafika nie najlepsza popacuj. 5: humor nie śmieszny. 6: jeszcze takie coś raz a cie obsmaruje błotem ![]() @Down: kolejny fake'wiec zniszczony przez doświadczonych ;p Ostatnio edytowany przez Oerta - 30-06-2006 o 20:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chcialbym przeprosic wszystkich ktorych obrazilem tym fake'm i tych ktorych nim zniesmaczylem.... zaprzestaje robic fake... odchodze z dzialu fake bo nie tedy wiedzie moja droga.... oczywiscie zakoncze ten fake w nastepnym odcinku gdyz nie widze powodow by go kontynłować. Dobrze ze wiem przynajmniej kiedy sie wycofac.
@up: Sorry Oerta...
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
![]() |
![]() 1 część w map edytorze??serce na szawce xD (ja bym zrobil w lodówce obok browara)głupia fabuła 4/10
Ostatnio edytowany przez Omega Ziom - 30-06-2006 o 21:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() No coś ty. Odrobina krytyki i już się poddajesz? Rób to dalej, ALE:
Nie humoryzuj aż tak bardzo (a przynajmniej nie w taki sposób) Popraw grafikę Popraw fabułę Nie komentuj własnego fake (nad screenami) I bedzie dobrze. A jak po kilku odcinkach ci NADAL nie wyjdzie to dopiero WTEDY się poddaj. @all To że go bronię nie znaczy że mi się jego fake w tym momencie podoba. Po prostu mam nadzieję że coś z niego wyrośnie. //EDIT// @down OO, to coś jeszcze robiłeś? Daj linki!
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 30-06-2006 o 21:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dark dzieki ze mnie bronisz ale dobrze ze nie widziales moich 2 poprzednich fakow
![]() ![]() moze nie odejde z forum (zreszta wiem ze i tak macie wszyscy to gdzies ![]() ![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() To juz jest koniec:
![]() ![]() ![]() Jeszcze raz przepraszam i zegnam.... ![]()