|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
![]() |
![]() Gram w tibie juz sporo czasu i zawdsze chodzila mniejwiecej bez problemu .Wiadomo internet nie mam najwyzszej kalesy ale wczesniej bylo jako tako ale ostatnio po prostu nie moge wytrzymac.Nie wiedzialem w jakiej rubryce umiesciec ten temat bo to takie dziwne.Od trzech dni nie moge noormalnie grac w tibie
![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
Lokacja: z Krzesła przed kompem.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestarvind
Świat: Obsidia
Poziom: 8
Skille: ;x
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() Nie wiem czy ty tak masz ale ja mam to samo od kilku dni tibia chodzi mi strasznie - co krok mam przywieche a wczesniej tak nie mialem - masz tak samo ??
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() QR**. W ciągu dwóch dni zginąłem cztery razy tylko przez lagi. Czy ktoś wie o jakich porach najlepiej grać, żeby były w miarę małe lagi? A o jakich godzinach najlepiej nie włączać kompa?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja mam takie lagi ze h... i i o kazdej porze i godzinie
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() A ja nigdy nie mam laguff
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() Te je.. lagi tesz mnie wkur.. ledwo da sie grac od poludnia do nocy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 10 2003
![]() |
![]() LAGI SĄ STRASZNE wiem bo sam je mam czasem, ale mam na nie sposób. Co prawda SUPER MOCNO DUŻO nie daje ale zawsze coś (jak gra chodziła mi tak że mój koleś zamiast iść do przodu to się cofał :/ to spróbowałem zrobić to i działało troszeczke lepiej) O tym sposobie powiedział mi jeden koleś z Islandii , mianowicie to trzeba zmniejszyć rozdzielczosć na niższą i jeszcze coś mówił ale to było zamotane, to trzeba było całkiem w ustawieniach motać ale to z rozdzielczością nie jest takie złe (mi pomoga czasem) <== DO WSZYSTKICH LAGOWCÓW
ŁUP LAGA , ŁUP LAGA , ŁUP LAGA W ŁEB TAK POKRZYWDZENI ZARABIAJĄ NA CHLEB!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Calmerka- najlepiej sie gra w godzinach 9-12 potem rest i po nim do jakiejs 13 no moze do 14. Potem jush zaczynaj sie ostrzejsze lagi i okolo godziny 17 ja jush grac nie moge az do 2-3 nad ranem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
![]() |
![]() milo mi takze mam lagi i to od niedawna
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Lokacja: nie, nie jestem dziewczyną
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja też mam tę grę w du***. Tak mi laguje, żę ***. Co 2 sek. 10 sekundowy lag. I tak ciągle ........ NIe mam aktywnych (nawet zainstalowanych) aplikacji typu KaZaA i innych zwalniających grę. Czasami se ide a tu LAG. I nagle jestem otoczony przez 5 wilków !
Niech ktoś mi pomorze !!! plz A poza tym ten server, cytuję "DaN00Bia" to istny szmelc. Prawie nigdy nie można się zalogować ! _____________________________________________ Natylia > Danubia > Knight < 17lvl (i rośnie)
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2003
|
![]() Wszystkim lagowiczow polecam Neostradę ;p Sam mam i pocinam non stop bez ograniczeń.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja to juz ze 3 razy przez lagi glupie zginolem i to tak haniebnie ze niewiem.Ja mialem 15 lvl sorc ale juz mam 14 i pulam tibie bo nie dosc ze mi sie nudzi to jeszcze normalnie grac niemoge.Polecam hb polska krucjata!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Ja lagó nie posiadam i całe szczęście. Może macie cos z kompami bo mój kumpel mogę grać o 16 na 56K modemie tylko z małymi lagami.
![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2003
|
![]() lagi są związane z innymi uzytkownikami sieci, tzn czemocno zapychają neta czy nie (p2p)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: W domku :)
![]() |
![]() Niestety sterz mam straszne lagi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
![]() |
![]() Do ataku hakera na server tibi wszystko bylo ok gralem se na 3 tibiach druid UH robil Sorcer SD a Knight expowal. Do tego jeszcze kazaa szla w ruch i papowanie mp3 z calego swiata.
Teraz niemoge nawet na 1 tibi pograc i sie juz bardzo tym znudzielm zastanawiam sie nad pozuceniem tibi. Jak tak dalej bedzie to znajde se inna gra on-line. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2003
![]() |
![]() Może w końcu skończą się te lagi!!!
![]() Nie mam czasu na odrabianie strat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Moderatorzy moglibyscie zamknac jush ten temat bo to jest nudne wysluchiwanie czyis uzalan nad tym ze sa lagi. Sa i jak narazie nic sie nie zmieni. A nabijanie postow tesh wam nic nie da.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie masz lagow to skul jape.Jak nie masz i se smigasz po tibii to sie ciesz. A inni co .Teraz wogule co jeden ruch to mam lagi.Jak kogos to wqr....ia to niech se pisze .Mondrala nie ma lagow i sie cieszy!!
![]()