|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2005
Lokacja: Katowice
Imię: Dizzor Gerson
Profesja: Druid
Świat: Hiberna
Poziom: 76
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xx
|
![]() Witam!
jak zapewne paru uzytkownikow zauwazylo dzisiaj serwis tibia.org.pl zostal shackowany =) to znacznie moim zdaniem obniza morale serwisu i moją opinie na temat jego twórców! Tibia.pl ~ROXX~ ![]() Pozdrawiam ![]() niestety nie zdążyłem zrobić ss =( |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2006
|
![]() Hmmm... szczerze? Pierwsze slysze oO
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() szczerze szczerze!! przysięgam!
zamiast strony była taka ręka i napis "HACKED" i tam jakis tekst besztający adminów, że korzystają z durnego cms'a |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() a screena ktos ma?
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2004
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Herr Jeager
Profesja: Elder Druid
Gildia: Almost
Świat: Nerana
Poziom: 64
Skille: 14/23
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() No i co z tego?
kazdemu sie może zdarzyć ^^ A jezeli by tak tibia.pl hackneli? Skoro nawet servery tibii kiedyś ktoś hacknął to znaczy że wszystko jest mozliwe a koleś pewnie już bije konia z zachwytu -.-
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Gdzies na Forum Czego nie lubi: Trollingu Postów: 1⅞
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Smiem twierdzic ,ze mozliwe byloby ze zahackowali ludzie wynajeci przez <sami wiecie kogo> i wcale bym sie nie smucil zniknelo by masa cheaterow
![]()
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Lol? Jak jest możliwe, aby nie zrobić witrynie internetowej ss'a-.- Przecież ci nie zniknie z okna ff/ie, gdy coś się zmieni, a dopiero po tym jak odświeżysz lub zmienisz adres-.-
Coś mi tu nie pasuje....A to z serwerami tibia.com jest możliwe nawet teraz, wystarczy mieć czas (około 300h, dobry program szyfrujący i kodujący ![]()
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S Ostatnio edytowany przez Xzonixek - 20-06-2006 o 16:16. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP
no wiem to bylo glupie! hack naprawde byl , ale zobaczylem go u sąsiada na kompie szybko przylecialem do siebie ale hacka juz nie bylo -.- kumpel zamknal okienko ;/ |
![]() |
![]() |
#9 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
Pozatym nie widze nic śmiesznego w hacku strony, temat zniknie, jak tylko się reszta pośmieje z tego jak Cie sąsiad "zrobił" ;-). |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() omg czytaj ze zrozumieniem!
WIDZIAŁEM to u sąsiada !! :-) az mi sie wierzyc nie chce ze nikt tego nie widzial -.- @edit albo to ja źle zrozumiałem? ![]() Ostatnio edytowany przez dizzrol - 20-06-2006 o 19:50. |
![]() |
![]() |
#11 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja pier**** -.- co wy kurwa? sąsiad sie niedawno kompa nauczył włączać i już k*rwa edycja dnsów na kompie? rotfl!!
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() a moze to nie on tylko jakis inny wykrztałcony w robieniu jaj z kumpli sasiada tak mu zrobil zeby z ciebie zrobic pewned
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#14 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Żeby nie było - ŻART!! <-jeśli sam załapałeś nie czytaj białych literek ;p
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Stan: Początkujący
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() O.o
Umie wlaczyc przycisk na komputerze???????? Ja musze zostawic wlaczony komputer i prosic mojego 3-letniego braciszka zeby mi ruszal myszka, bo ja nie potrafie i sie jej boje ![]() Dziwne. Od razu dostal internet, a nie potrafi wlaczyc painta? I od razu dostal sie do tibi i zaczal sciagac ciotowate tibia gg itp? Juz wiem!!! A moze wlaczyl painta i se narysowal rysunek z napisem tibia org pl hacked i raczke!!! No to mozg z niego. Moje uznanie. Jakbyscie byli przejazdem w elblagu to postawie mu piwo. |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() A moze sam miales haked kompa i na wszystkich stronach wyswietlal Ci sie napis
TIBIA.ORG.Pl HACKD ;o Ostatnio edytowany przez OnlyM(PL) - 20-06-2006 o 21:29. |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Stan: Niegrający
Imię: Vercetti The'Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Brotherhood of the Rising Sun
Świat: Secura
Poziom: 90
Poziom mag.: 7
|
![]() omg, smutne naprawde ; <
tibia.org nigdy nie padnie ! ; d
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() ja myśle że to sprawka kosmitów, to ONi bo ONI są w śród nas, odwiedzili twojego sąsiada i wszepili mu mikrochip do mózgu i kumel teraz wymiata na komie, jak dla mnie to sprawa tajemnicza i trzeba tych z archwum X zatrudnić albo chociaż z kryminalnych czy tez rutkowskiego, sprawa śmierdzi na kilometr. A może to ci z PO i SLD nie wiem ale komisja śledcza na pewno sie dowie [;
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() Ehhh trochę dziwny byłby ten hak