|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() 1.Mam karte kredytowa w banku ING BankSlaski(Visa Electron).Probowalem kupic pacca,ale przyszedl e-mail,ze nie moga czegos tam zrobic(Dear customer,...).Moze wyskoczyl problem z powodu,ze nie mialem zamienionych zlotych na euro.Mam pytanie czy warto jest zamienic zlotowki na euro i sprobowac jeszcze raz,czy tez moze to nic nie zmieni?
2.Z karta jest spory problem wiec chcialbym poznac Wasze opinie na temat innych(w miare szybkich i bezpiecznych)metod zakupu PACCA. 3.Moglibyscie mi powiedziec jakie karty i z jakiego banku napewno zaakceptuja i czy trzeba przed zakupem zamienic zlotowki na euro? 4.Prosze nie kasujcie i nie podawajcie linkow do innych tematow bo czytalem wszystkie i nic konkretnego i ciekawego sie nie dowiedzialem.No to na tyle ![]()
|
![]() |
DJ_SaShAa |
Ta wiadomość została usunięta przez $corcerer.
Powód: to nielegalne...
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Karta Visa Electron nie da sie kupic premiuma. Jedyne karty, jakie sa akcepotwane, to Visa i Master Card. Bez nich mozesz zapomniec o kupnie karta.
DJ_SaShAa: Urzekla mnie twoja historia, ktora jest tu strasznie na temat |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Road to Hell
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ej no to patrzcie zalozmy ze mam ing bank slaski visa electron to mi nie poszlo moze dlatego ze musze miec te euro a nie zlotowki w banku(oczywiscie odp. ilosc)moze tak byc???!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Re up, Nie, nie może tak być. Ty masz karte bankomatową, a żeby kupić musisz mieć Kredytową np. Visa, Mastercad. Visą Electron nie możesz kupić Pacc'a !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() to musze koniecznie miec karte visa lub mastercard?ale to chyba nie ma roznicy w jakimk banq prawda?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
|
![]() Aby kupic pacca kartą musisz miec karte KREDYTOWA, czyli "wypukla", sa na niej wypukle dane osobowe posiadacza. Co do mnei to kupilem pacca poczta, przyszedl po 3 dniach, wiec jezeli nie masz dostepu do karty KREDYTOWEJ to zrob to wlasnie w ten sposob. Na tibia.com wez get premium account, forme zaplaty cash a walute np. dolary. dostaniesz tam kod zamowienia, #costamcostam. Zapisz sobie go, wez kartke a4, ~10zl na przesylke i kase na walute. Lecisz do kantoru, kupujesz walute (np. za 3 miechowego pacca placi sie 21,90$ weic kupujesz 22) Lecisz na poczte, kupujesz koperte. Kartke a4 zginasz na pol, meidzy polowki wkladasz kase a na jednej ze zgeitych stron piszesz ten #costamcostam ktroy dostalem na tibia.com. Wszystko to wkladasz do koperty, na ktorej piszesz adresata i nadawce. (adres gdzie masz to wyslac dostaniesz rowniez na tibia.com) POdchodzisz do okienka z bardzo mila panią
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Muddo - 09-08-2004 o 20:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: juz niegram
|
![]() Ja to kase wysłalem pocztą chociaz pużniej moge tego rzałowac :/ <na poczcie czasami wyjmuja kase z koperty> Zrobilem tak bo moi kolegom sie udalo, a ja moge nie miec tyle szczęścia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
|
![]() pocztuweczka<--z tego co pamientam to był list!! ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ej chodzi mi o to ze nie wazne w jakim banku sie ma konto tylko trzeba miec odpowiednia karte tak?a co do poczty to slyszalem ze strasznie dlugo trza czekac i nie zawsze moze dojsc...czy moze jak wysle poleconym piorytetem to na bank i szybko dojdzie?
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() czemu nikt nie odpowiada?
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Może ktoś napisać adres gdzie trzba wyslac ten numer zamówienia i pieniądze bo niewiem . Widziałem tak tylko CipSoft GmBh , Germany ale niewiem czy to to i czy mam to napisac normalnie tak jak tu czy jak odpowiedzcie szybko plzz z góry dzięki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Skoro mowa juz o pacc to nie bede zakladal nowego tematu.
Mam pytanie. Czy jakbym kupil pacc i potem domek i spoko mam jjuz domek miechy i nagle konczy mi sie pacc. Co by sie stalo z rzeczami w domku ?? Zniknely by czy wyslane bylyby do depo ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Carlin :]
![]() |
![]() @ Re, Up
wyslane do depo, nastepnym razem uzyj opcji szukaj ![]()