|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2005
Lokacja: Thais
Stan: Aktywny gracz
Imię: Darth Ziutek
Profesja: Knight
Gildia: Flames
Świat: Fortera
Poziom: 41
Skille: 74/74
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Witam, zakładam swój temat ponieważ chce sprawdzic czy moje ssy sie podobaja ludziom więc będe bardzo rad, jeśli zostawisz tutaj swój komentarz
![]() ----------------------------------------------------------------------------- Na początek pare starych screenshotów z advencami VV ![]() ~~~~~ No i tutaj trochę z Time Ring Questa wykonanego dość baaardzo dawno Na początek zdjęcie Teamu VV ![]() Po długim poszukiwaniu drogi i pilnowaniu zeby nikt sie nie zgubił dotarliśmy do bramy VV ![]() Nareście koniec, los chciał żeby padła jedna osoba VV ![]() A oto specjalne podziękowania dla blokera VV ![]() ~~~~~~ Mój Jakis tam loot z kazoo VV ![]() ![]() A tutaj taki mały widoczek VV ![]() ![]() ~~~~~~ Advance na lvl 28 i 29 VV ![]() ![]() Mała wycieczka do skarbca imperatora ![]() ![]() Czy ktoś z was był kiedyś na tyle porąbany żeby zbierać viale i je sprzedać? VV ![]() Akcja, krew i hunt VV ![]() no i 30 lvlekVV ![]() ~~~~~ Elvenbane quest VV ![]() I kolejny lvlekVV ![]() ----------------------------------------------------------------------------- To są narazie stare screeny z mojego archiwóm, jestem w trakcie wyszukiwania troche świeższych zdjęć, jak tylko je znajde to od razu zamieszcze tutaj, ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Lein Lurii
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Traceurs
Świat: Furora
Poziom: 56+
Skille: 80+
Poziom mag.: 15
|
![]() Najs Ss Moze Cos wiecej zamiescisz w niedlugim czasie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzisiaj znalazłem jeszcze jeden folder ze screenshotami więc je zamieszcze
----------------------------------------------------------------------------- Jakiś stary advance VV ![]() A no i znalazłem screensy z Draconia Questu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Oto parę ciekawych krajobrazów draconii VV ![]() ![]() ![]() Jesteśmy na miejscu!! VV ![]() Komnata skarbów VV ![]() Nagrody!!! ![]() ![]() Szybki powrót do Ab'DendrielVV ![]() --------------------------------------------------- A tutaj jakieś takie okazyjne screeny z questaVV ![]() i loocik taki ![]() ![]() ![]() Advance na lvlek 33VV ![]() ----------------------------------------------------------------------------- ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: wa-wa
Imię: DaRk IgNaToR
Gildia: -----------------
Świat: fortera
Poziom: 26
Skille: male:[
Poziom mag.: 4
|
![]() ladan sesja zdejciowa
widac ze lubisz skilowac ![]() ale ile je robiles ?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: W wolnym kraju
Imię: Skillowiec The'Knight
Świat: Solera
Poziom: 14
Skille: 61/61
![]() |
![]() Giezet skilli lvl ladne fotki etc etc
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Legnica, Tarninów
Gildia: Definitive Jux
Poziom: 36
![]() |
![]() ladne ss'y milo sie oglada
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzisiaj w przestrzeniu dyskowej mojego kompa znalazłem jeszcze inne screenshoty
----------------------------------------------------------------------------- GoGoGo mLvl6~!~! VV ![]() A tutaj advance w trakcie expienia (niestety jeden sie wyciął) VV ![]() Walne prosto z mostu, w kolejności advance na lvl34, lvl35,Screenek z Questa i takie fajne miejsce które jest warte obejżenia VV ![]() ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------------------------------------------- Odnajdując te screenshoty, jestem pewien że niedługo znajde jeszcze jakieś świeższe... ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Darth_Ziutek - 25-06-2006 o 21:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Spoko SS`ki przypominają mi troche mojego dawnego knight`a. Dawaj dalej, moze pokaz jakies dragi itp. jesli solowałeś albo jakies hunty ;d. Czekam na dalsza porcje ss`ków.
9% ludzkości ma gen głupoty, dobrze, że należę do pozostałych 71%. Bądź uroczy dla swoich wrogów - nic ich bardziej nie złości. - Carl Orff Dzień, w którym się nie śmiałeś, jest dniem straconym. - Phil Bosmans |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2006
Lokacja: Białystok
Imię: pumba fighter
Gildia: homzboy
Świat: valoria
Poziom: 40
Skille: 70/70 +
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2006
Lokacja: yy... zgierz? :S
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Fajne sski ;P
Gratz skilli btw. na pierwszym ssku masz napisane "67...SH", SH to Spell Howler ;P. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Takie screeny z dość dawno wykonanego Crusader Helmet questa
----------------------------------------------------------------------------- Crusader Helmet QuestVV ![]() ![]() ![]() A to specjalnie dla tych co właśnie są zajęci trenowaniem VV ![]() ----------------------------------------------------------------------------- Jak zawsze.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
|
![]() No wszystko ładnie pieknie, tylko ze wyraźnie widać jak cheatujesz (te drzewa, krzewy i inne itemy-parcele i głazy są jakoś tak dziwnie przezroczyste.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Zmiana pliku tibia.spr nie jest aż taki dużym cheatem, a pozatym screenshot nie jest dowodem na czyjeś cheatowanie. A poradnik jak zmienić ten tibia.spr jak by się dobrze poszukało pewno i na tym forum by się znalazł. Ale to nie temat do takich rozmów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2006
Lokacja: Sieradz
Imię: Clas Elen
Profesja: Druid
Gildia: Sklepikarz !
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
sam jesteś bot prosto myślisz przeczytaj regulamin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() newet niewesz dokładnie a się odzywasz ![]() dark ziutek równo ;] Ostatnio edytowany przez świruss - 23-06-2006 o 20:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Odnalazłem kolejne archiwa
----------------------------------------------------------------------------- Takie tam 2 lepieńce z questów VV ![]() ~ ![]() Devil Helmet Quest VV Taki sobie loocik z DC VV ![]() To jakieś tam looty z kazordoonVV ![]() ~ ![]() ----------------------------------------------------------------------------- Jak zawsze .... ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Darth_Ziutek - 24-06-2006 o 15:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Legnica, Tarninów
Gildia: Definitive Jux
Poziom: 36
![]() |
![]() Gratki wykonania questów ale w takim teamie to prościzna. Chociaż ja osobiście 2 razy padlem na devi lhelmet i b-robe stracilem ale to juz inna historia ^.^.
No i klasycznie pogratulować loota z kazzo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: W wolnym kraju
Imię: Skillowiec The'Knight
Świat: Solera
Poziom: 14
Skille: 61/61
![]() |
![]() No nic dodac nic ujac, tylko pogratulowac ssów
![]()
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
|
![]() Cytuj:
![]() @ topic: Ten drugi loot z Kazo niezły (ja mam w Carlin po huncie na Ghostland 76 hatchetów, tylko jeszcze nie wiem jak je bezpiecznie przetransportować na Fibulę; może wie ktoś?). Gratz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Musiał byś wychwicić jakąś porę kiedy w carlin nie ma za dużo osób, najlepiej wcześjnie rano albo kolo 12-13. Potem to wszystko wysłać parcelem do Thais
a z thais już niestety najbezpieczniej to eq zostawić w depo i z samym shieldem (może z kolegą dla bezpieczeństwa i pomocy) latać z całym capem zaladowanym hatchetami. |
![]() |
![]() |