![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
|
![]() Otóż mam problem z Diablozem najpierw obejrzyjcie screena:
![]() I teraz tak, jak wybieram opcje pierwsza to zawsze mi Diablo II chodzi, a jak wybiore opcje druga to jakis error jest z chińskimi znaczkami i diablo II nie chodzi. Wiem, ze ta druga opcja to 3D, ale przeciez chodza mi takie gry jak Americas Army, wiec chyba Diablo w 3D tez powinno pójść, ale nie wiem jak :<. Help ![]()
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() No kur*a pomoze ktos? Czy nowe durne tematy mi beda psuc temat ;p?
![]()
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() a ja mam pytanie czy to kur*a wiesz na co jest zrobione diablo na 2d czy 3d no pomysl idioto jeden
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Zainstaluj nowe sterowniki~ |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
![]() lub moze tez masz stare sterowniki do karty graficznej, jak reinstal nie pomoze poszukaj nowszej wersji sterow Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 24-06-2006 o 11:36. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hyh zielony jestem, powiedzmy ze znalazlem najnowsze sterowniki do mojej karty graficzne (Radeon 9200 SE ;P), to gdzie je mam zainstalowac? :>
#7 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Koles kurna czy do Ciebie nie dociera, że gdy pojdzie Ci na tej drugiej opcji to Diablo bedzie TAK SAMO WYGLĄDAĆ?! Wiec jesli chodzi Ci na pierwszej graj na pierwszej bo to i tak nic nie zmieni.
|
![]() |