|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() mam maly dylemacik co do wybory ktorejs z profesji
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Obrażenia od magi można zwiększyć zwiększając lv i mlv na samotne wyprawy to wg. mnie nadaje się palek jak miałem swojego to się dziwnie z kimś chodziło na np. cyce.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() czyli lepszy palek? a druid wogole se nieporadzi? a wlasnie druid moze robic summony?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() Po 1. Druid tesh moze zabic bez problemu cyca
Po 2. Druid moze sprzedawac runki wiec u niego latwiej z kasa (pal moze jedynie hmm, burst arrows(dopiero na 10mlv czyli srednio 17-18 lv) i arrows) Po 3. Jesli druid bedzie mial blokera chocby na 15 (knight) moze jush sie na cos inego wybierac niz cycki (jesli chce moze jush se wczesniej chodzic) , bh , valkirie, moze witch jak sie uda ,dwarf sodierki itp. expa i tak bedzie mial wiecej niz knight jesli bedzie mial dopre czary i mlv Po 4. Druid moze masowo zabijac potworki gfb'kiem itp. Teraz minusy druida: 1. Jesli nie ma zarcia (jakiejs rzeczki i wedki chocby) i czystych runkow to jego wyprawy bede krotkie ![]() 2. Skille druida wolno bardzo leca wiec jak raz dostanie od mocniejszego potworka to go zaboli ![]() Dopra styknie bo u palka mi sie nie chce minusow i plusow szukac ![]() Edit : Tak driud moze przyzywac summony i sie zmienic w nie. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
![]() |
![]() Wiec tak (wiem, ze od wiec sie nie zaczyna, ale m usze)
![]() Druid raczej idzie na team play bo on nie ma SD i wedlug mnie to jest najwieksza z kilku wad druida. Druid jest takze cienki ogolnie i dystans i bezposrednio ale jak dobry Mlvl to moze wsycic ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Jesli chesz szybko chodzic na dobre potwory wybierz palka (mozesz w np 11 lvl isc na cyce) a jesli masz duzo cierpliwosci wybierz druida ktory wolno sie rozkreca ( na poczatku tylko roty i dwarfy ) ale pozniej okazuje ise naprawde dobry
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() ACH DZIEKUJE za te wyczerpujace odpowiedzi
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
eX Moderator
|
![]() Mana jest potrzeban tylko do robienia runow nie zuzywasz jej uzywajac runu
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
|
![]() Srry ze wtracam sie do twojego tematu ale...kumpel robi mi druida (2k) i mam zamiar nim grac
![]() Wiec mam kilka pytan ![]() 1.Czy druidowi tak samo rosnie distance fighting i club/axe/sword/fist ?? 2.yy...zapomnialem ![]() 3.Przypomnialem sobie. 4.Od jakiego lvl i czy w ogole druid moze chodzic na POH 5.Od jakiego lvl i czy w ogole druid moze chodzic na GS |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 1.Druidowi podobno szybciej leci club ale nie jestem pewien jestem pewien na 90%.
2.Yyy...zapomniałem odpowiedzi ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() poraz kolejny dziekuje
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie czytajcie tego wyzej glupie pytanie
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() druidzi sa najlepsi (nabijam se posty
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
eX Moderator
|
![]() 4.Na poh moze isc z 2o lvl kiedy bedzie mogl sobie przywolac archery ktore nie maja problemy np. z cyckiem
5.druid moze chodzic na gs od 25lvl i walic hmm moze tez uzyc e bomb i dobijac hmm
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
Lokacja: Bytom
![]() |
![]() a ja radze ci zrobic tak jak ja:[list=a][*]zrob knighta[*]uzbieraj kase[*]zrob druida[*]kup czary za kase knighta[*]i masz wieksze szanse
![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Lokacja: PT
Stan: Na emeryturze
Imię: Kargax
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Endless Shine
Świat: Nova
Poziom: 134
Poziom mag.: 77
|
![]() Druid to jest SHIT !! Wez sobie lepiej sorca.
|
![]() |
![]() |
#17 |
eX Moderator
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Moze jakies uzasadnienie kargax? bo ja nie uwazam druida za shit...
|
![]() |
![]() |
#18 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() robienie runów to główny sposób na mlvl
A co do tego knighta to tak samo zrobiłem, tyle że zostałem przy knighcie a druidem tylko runy na swoje potrzeby robie ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2003
|
![]() Druid jest duzo lepszy od palka, ale jak mam ci polecać druida to też źle. On jest dobry, ale jak masz se solo chodzic na dl lub na bk. to masz z lekka prze... . Lepszy jest sorc on ma lepsze czarki ofensyne, ja bez jego wavuf nie moge żyć. Gram knightem=)
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
![]() |
![]() No właśnie zrob sobie najpierw palka, poexpuj nim troche. Potem zrob sobie druida ktory bedzie robic uhy i inne runki dla palka
![]() ![]() |
![]() |