|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mag Eragon
Profesja: Sorcerer
Świat: Empera
Poziom: 27
Skille: nieważn
Poziom mag.: 29
![]() ![]() |
![]() Mam problem. Gram dwoma postaciami i w końcu powiedziałem dość. Chce grać 1 z nich. Postacie te mam na jednym serwerze – Empera. .
Otóż mam: - Sorcerer: 27 lvl, 29 mlvl - Paladyn: 17 lvl, 8 mlvl, sword 30, dyst 56, shilding 42 Rzeczy: - 3 bp hmm, bag sd, 6 bp ih, bp gfb, bp firebomb, - bp strzał i 406 spearów, - Crown Armor, Crown Legs, Crusader Helmet, Crown Helmet, Demon Shield, Bright Sword, Boots of haste - wszystkie różdżki maga i druida - ok. 70k, - dużo jedzenia. Jeśli macie jakieś rady co do robienia knighta lub druida to w tym niema kłopotów. Napiszcie jaka profesja według tych danych będzie mi najodpowiedniejsza i najlepsza. --------------------------------------------------- Proszę nie usuwać tego tematu, gdyż to jest dla mnie bardzo ważne. Proszę też o nie wpisywanie takich tekstów, że jestem noob i wogule nie powinien grać w Tibie skoro nie mogę się zdecydować. Jakby co to korzystałem z poradników i szukałem podobnych tematów, ale nic z tego. Ostatnio edytowany przez Royal M@rcin - 25-06-2006 o 10:05. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
![]() ![]() |
![]() No.... piszcie.
Ostatnio edytowany przez Royal M@rcin - 25-06-2006 o 10:04. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 03 2005
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 10
Skille: 46/47
Poziom mag.: 2
|
![]() Cytuj:
A skąd ty masz tyle rzeczy?? Ilu ludzi schakowałeś. Sorc -> dla ludzi którzy są naprawde PRO , ponieważ ma mało hp a jego głównym atakiem jest sd no i w tym wypadku trzeba mieć niezłego cela. Pal -> sporo hp , nie padniesz szybko , a jak chcesz kogoś zabić to zaznaczasz i ciagle wkładasz bolty , prócz tego jak wytrenujesz 50 shielda i jakis knight przyjdzie cie bić to co ci zrobi jak nałorzysz bynajmniej crown shielda? |
|
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
![]() |
![]() Nie uwazasz ze to powinien byc twoj wybor? Sadzac po twoim pytaniu proponuje paladyna (Sorkiem bys pewnie padl szybko)
||
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 05 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
Poziom: 52
![]() |
![]() Jesli nigdy nie kupisz pacca bierz Palladyna ...
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
A niby z kąd miałem o tym wiedzieć?! Nikogo nie schakowałem tylko kolega dał mi te rzeczy bo zmienił świat na inny ![]() |
|
![]() |