|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2005
Lokacja: Sieradz
|
![]() Włanczam sobie tibie, pogram około minuty, wywala mnie i sie pojawie piekne okno z takim napisem:
![]() Włanczam tibie spowrotem i pojawia mi sie takie okno: ![]() Moge sie spowrotem zalogowac ale i tak mnie po około minucie wywali ![]() Mam athlona 2000, geforca 2 mx 400 64 mega, 128 ram i płyta asrocka Oczywiście przeinstalowałem wsyzstkie sterowniki i zainstalowalem jeszcze raz tibie ale nic nie pomogło :/ BŁAGAM POMÓŻCIE!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nibiru.
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Czy aby na pewno nie korzystasz z zadnych bot'ow?
edit: Wez moze zmien w options/graphics/advanced z DirectX9 na DirectX5, badz na odwrot.
![]() Ostatnio edytowany przez sebcio - 25-06-2006 o 10:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 03 2005
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 10
Skille: 46/47
Poziom mag.: 2
|
![]() To drugie okno to do zgłaszania błędów żeby CIPsoft mógł to naprawić i żebyś znowu niemiał czegoś takiego , napisz w tym okienku na dole to co robiłeś ostatnio to może coś CIPsoft poradzi , a debugi zdarzają się , ale nigdy niewidziałem żeby tak często jak u ciebie , na test servie też było ich dużo , na otsach też się zdarzają , ty oby na pewno grasz w normalnej tibi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
![]() |
![]() Window(s) Report Error wszedl w 7,71 wiec wydaje mi sie ze nie gra na OTS'ach, a jesli gra to juz jego problem z tym debugiem.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2005
Lokacja: Sieradz
|
![]() Oczywiście ze gram na normalnej tibi i nie uzywam zadnych botów nawt light hacka. Spróbuje z tym directxem, no i nic nie dalo
![]() Ostatnio edytowany przez Dweron Abyth - 25-06-2006 o 10:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() mam pytanie dlaczego moje ip jest blokowane na 30 minut. Nie mam zadnego bota.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() może usunołeś przypadkiem jakiś plik z tibii też tak kiedyś miałem zainstalowałem nową tibie i wszystko było OK
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sammen
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 21
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() up@:
Raz mi się waliło bo jakiś plik się "sam" usunął :/ Top@: Na moje sprawdzone metody na błędy wszelkiej maści to: -Reinstal tibi -format -scan antywirem -zaktualizowanie sterowników Jak zrobisz wszystko w odpowiedniej kolejności to prawie zawsze nie ma błędu ![]() @up... Ip blok nie jest przez boty lecz przez złe wpisywanie passów (zazwyczaj). A tak w ogóle- SZUKAJ.
"Szybkie decyzje, to złe decyzje." Ostatnio edytowany przez Wiedźmin - 25-06-2006 o 20:38. |
![]() |
![]() |