![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
![]() jezeli masz niski level to proponowal bym ci troche potrenowac distans i shielding i z luku walic slabsze potworki np. ghule a jak idziesz na cos lepszego to oczywiscie kusze i bolty np. demon skeleton
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Tylko że bełty są droższe niż strzały, a jak nie masz PACC to możesz robić strzał a bełt nie. Ale kusza jest silniejsza. NA początek jednak łuk wystarcza
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2003
|
![]() Czyli mówisz, że zrezygnować z łuku i kupić kusze(koszta pewnie te same)? Powiedz mi jaka jest najlepsza kusza i ile mniejwięcej będzie kosztować... w tej chwili mam około 400 GP, 3 lvl.
ps: co to jest pacc? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() PACC to premium account
kusza jest tylko jeden rodzaj, za 200gp powinno udać ci się kupić (czasami mniej, czasami wiecej, z tym roznie jest) Za to są rózne bełty, konkretnie 2 rodzaje: Bolt i Power Bolt, ale tego drugiego raczej nie kupisz w dużych ilościach Narazie miej łuk, bo strzały są tańsze niż bełty. Strzałę możesz kupić za 1,5 gp a bełt za 2 albo 2,5 gp a nawet 3. Masz 3 level?? to jesteś na rooku i tam używaj mace albo sworda a nie łuku poczekaj do 8 levelu idź do maina na palladyna i tam ćwicz spearami df a potem chodź z łukiem
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja na słabsze potworki używałem łuku takie jak cycki a jak szłem na Gsa albo Dragona to z kuszy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Wroclaw
![]() |
![]() NIe walczylem nigdy distance(tylko na rooku spearsami) ale mysle ze bow jest lepszy.Moze troche slabszy ale o wiele szybszy mi sie wydaje.
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
![]() |
![]() Bow:
+wile rodzaji strzal +lekki -niski damage Xbow: +wiekszy damage -ciezki -2 rodzaje beltow |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
![]() |
![]() Napewno Crossbow zadaje lepsze obrażenie,ale Bow nie jest dużo gorszy
Z tego co wiem pallki najczesciej wala z Crossbow'a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
Burst arrows urzywaja bardziej druidzi/czarodzieje poniewaz ich demage zalerzy tylko i wylacznie od magic levelu, poison arrows to chyba prawie nikt nie urzywa, chyba ze dla zabawy. Ogolnie slabe potwory leje sie wloczniami, troche mocniejsze strzalami, a wszystko mocniejsze z kuszy
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Miasto Moderatorów :]
![]() |
![]() najwieszksze hity są zadawane dzieki kuszy i bełtów (jak masz power bełty to wymiatasz). dobry dystans tez sie przyda
![]()
![]() |
#12 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
|
![]() Taaa... "dobry dystans też się przyda". Co Ty nie powiesz. Naprawdę dobry dystans przydaje się paldkowi, żeby rozwalać potworki?? Nie wiedziałem, kurczę. Myślałem, że najważniejsze, to wziąć rybę w rękę i bić tą rybą smoka.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2003
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vanlanthiriel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Black Rose Order
Świat: Lunara
Poziom: 80
Skille: 78/74
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() A ja do 20 levelu uzywam bowa chyba ze ide na mocniejsze potworki a kusze mam i zostawiam jak się kurs euro zmniejszy
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() 1) Crossbow + Bełty = Droższe, cięższe, silniejsze.
2) Bow + Strzały = Tanie, lżejsze, słabsze. Chyba Ci to trochę podpowiedziało nie ? ![]() Ja osobiście używam (1) Bo to poprostu jest lepsze ![]() --- "Śmierć to największe wynagrodzenie za wszystkie lata życia". |
![]() |
![]() |