|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() widze, ze ci nikt nie odpowiedzial jeszcze
![]() ![]() Ja wymienie tylko nie ktore:Minotaur i chyba tylko to cie powinno interesowac, bo cos czuje, ze nic wiecej nie ubijesz chain jeszcze z soldkow(dwarf solidier), zerkow(orc bezerker),i pewnie jeszcze z jakiegos innego syfu, ale najlepsze do chainow sa MINOTAURY!!!~~ |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() idz na valkirie one tesz maja
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Chain arm mozna znalesc w Minotaurach ale jak dla mnie to niejest zbyt szybki sposob na zarobienie kasy.
najlepiej chodzic na gobliny (jesli jestes juz na mainie) bo tam sie duzo gp zbiera
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2003
![]() |
![]() Moim zdaniem minotaury to jedno z najlepszych zrodel kasy... Chodzilem tam swoim magiem (tunele na zachod od Kaz). Zbierasz z nich chain armory, plate shieldy, mace, sword, kusze, belty, chain helmet, czasami sie brass armor trafi... czasami jak popolowalem tam dlugo i dokopalem swoj loot bag do Kaz (tam sprzedajesz plate shieldy) pozniej parcel do Thais i sprzedajesz reszte. W kazdym razie, moglem z takiego polowanka wyciagnac na przyklad 8K...
Oczywiscie zeby tam isc, trzeba radzic sobie z mino-archerami... |
![]() |
![]() |
#6 |
Buuuuu
|
![]() Lepsze od potworow z chain armor dla ciebie chyba beda rootwormy.
Zostawiaja: Sporo kasy Mace (30gp) Sword (25gp) czasem Viking Helmet (66gp)
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
|
![]() Ja huntuje na rooty i nei zabieraja mi duzo hp. Jednak n 10rotuf musze zuzyc jedna exurke. Zadka daja przedmioty
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 10 2003
![]() |
![]() A gdzies w okolicach THAIS i zeby potworki nie były SUPER-SILNE bo 10LVL to nie duzo...
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Pisali ci jakie potwory daja CHAIN ARMOR, sa to minosie i soldier darwfl a te potwory sa w okolicach THAIS
--- MeTaL zadzi |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2003
Lokacja: Warszawa
|
![]() wiesz co ja ci radze zalatwic se blokera i isc na solidery wypadaja z nich chainy army ale wedlog mnie wyada rownnierz bardziej watrosciwoa i prawie polowe lrzejsz rzecz a mianoicie krasnoludzka tarcza(mozna ja spzreda za 100gp w Kazz, poszukaj se na mapie gdze sie spzredaje zrboro mam na mysli sklep z zbrojami) a pozatym czasem trafisz na battle axe (80gp w venore) kusze (160gp chyba na fibuli) z rocikow viking helmety (66gp) mace(30gp venore) i swordy (25gp venore)
PS. czy wam tez co 2-3 solideery wypada krasnoludzka tarcza
Jestem skłonny słuchać raczej Newtona niż Mundiego. Choć umarł prawie trzysta lat temu, mniej zasmradza pokój. Linus Torvalds ![]() Program do wysyłania zdjęć na Imageshack.us; foteka.pl; vpx.pl; Nowa wersja 1.1a (30.10.2007) http://sourceforge.net/projects/sendimager/ |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() jesli mi pokazesz masz u mnie 200gp ;] |
||
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Sluchaj SOLDIER DWARFy sa w okolicach THAIS tylko gonzo cos miotaurami glupiego wymyslil bo chyba ich tam nie ma. Ale SOLDIERY sa wiec jak grasz na RUBERZE to moge ci pokazac.
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2003
Lokacja: Warszawa
|
![]() wiesz co wiem ze jest resp 4 soliderow kolo mino tam gdzie kopalni, powiedzcie gdzie sa solidery kolo thais
Jestem skłonny słuchać raczej Newtona niż Mundiego. Choć umarł prawie trzysta lat temu, mniej zasmradza pokój. Linus Torvalds ![]() Program do wysyłania zdjęć na Imageshack.us; foteka.pl; vpx.pl; Nowa wersja 1.1a (30.10.2007) http://sourceforge.net/projects/sendimager/ |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
|
![]() Soldki są tylko koło Kaz (chybcia)
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() ORKI SZAMANY !!!!!! MINO GUARDY !!!!!!! ZERKI !!!!!!
Kazdy w polsce wie ze ŚWINOUJSKI MKS MISTRZEM JEST / AMICA PEDAŁY ?SEDZIA MIKOŁAJEWSKI TO CHUJ/ A tak pozatym JUVE JUVE JUVE
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
#16 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Soldiery sa kolo thais jak nie chce wierzyc to nie ale sa
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Jeśli nie wierzycie że Soldiery są obok Thais to wam wytłumacze gdzie iść: jak wyjdziecie z miasta (ze strony cmentarza) to idźcie cały czas na ukos w prawo do góry. Omińcie groty Cyklopów i idźcie dalej do góry i w prawo, dojdziecie do wejścia na skałe (tam często są DWARF SOLDIERy) a jak chcecie jeszcze do kopalni krasnali to idźcie dalej kanionem a potem w lewo i przez las do wejścia do jaskini
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Buuuuu
|
![]() re: Up
Tylko tyle ze to nie jest kolo Thais a kolo Kazadronu (chyba inaczej sie to pisze) ![]()