![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Sunrise Festival
Stan: Niegrający
Imię: -secret-
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana/Aldora
Poziom: 103
|
![]() No wiec tak, sciagnelem filmik na tibie 6.4 (Przynajmiej tak pisalo nie probowalem odpalac tego filmiku na innym klijencie) mam takze TibiCam (najstarsza jaka znalazlem na stronce tibicams) ale nie wiem jak ten filmik odtworzyc. I mam pytanie, czy wogole bylo mozliwe nagrywanie filmikow na tego klijenta poprzez TibiCam ?? Jesli tak to jak sie je odtwarza? Potrzeba jakies starej wersji TibiCam? Prosilbym o szybka odpowiedz z gory bardzo dziekuje
![]() @Edit Mam tibie 6.4... Ostatnio edytowany przez Mayer - 27-06-2006 o 16:27. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Deren Arathor
Profesja: Knight
Świat: Aldora
Poziom: 79
Skille: 77/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() 1. Nie da się odtwarzać starych filmików na nowych klientach.
2. śmierdzi mi tu niezła ściemą ![]() 3. Pozdro For ALL ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Początkujący
Imię: Renion
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Chosen Ones
Świat: Aldora
Poziom: 192
Skille: 101
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
jestes zalosny |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 84
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Wrocław
Świat: WoWscape
|
![]() O ile pamiętam TibiCam jest od wersji Tibii 7.1, przynajmniej taki najstarszy film widzialem, więc raczej to ściema... klient TibiCam też był od powstania długo taki sam, więc jak znajdziesz klienta 6.4 to musiałbyś ściągnąć TibiCam spod wersji 7.6 i poprzednich...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
To ze nie widziales starszych filmow nie oznacza ze ich nie ma...na tibiacams byl moze nawet caly czas jest film z tibji 6.4 oo ktorej on mowi wiec mozliwe ze iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiistenieje ![]() A tamci trzej panowie przed Vanzim...Jestescie zalosni nie wiem dlaczego kurwa napisaliscie taki sam tekst ?? lol on prosil o odppowiedz a nie o wasze inteligentne wypowiedzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Sunrise Festival
Stan: Niegrający
Imię: -secret-
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana/Aldora
Poziom: 103
|
![]() Cytuj:
OMG, przeciez wiem ze sie nie da odtwarzac starych filmikow na nowych klijentach... Zrobie edita zeby nie bylo wiecej takich glupich postow. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() do ktoregos up
jezeli nie wiesz a spekulujesz to idz poszukaj bazyliszka do nastepnego up masz racje-TibiCam właśnie istnieje od wersji 7.1 ..na pewno nie od 6.4 wiec obejrzenie filmu na 6.4 jest niemożliwe.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |