|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() Ale o co dokladnie chodzi ?? Nie rozumiem pytania "jak przebiega respawn potworow?" ... Moge powiedziec tyle ze jezeli wiecej ludzi jest na danym serverze jest on szybszy, jezeli jest mniej - jest wolniejszy. Cya
@edit Jezeli chodzi ci jednak o to jak dokladnie to sie dzieje ze potworek sie respi to jest to tak - ze ( jak napisalem wyzej zalezy od zaludnienia) potworek ma dany czas respawnu, i dane pole ktore potrzebuje aby sie zrespic ( nie moze w tym polu stac zaden czlowiek ). Przypuscmy ze potworek respi sie 7 minut, i jezeli po 7 minutach stoi ktos w tym "polu" jego respawnu to on sie nie zrespi, natomiast kiedy wyjdziesz z tego pola on momentalnie sie respi, ale dopiero po uplywie tych 7 minut nie wczesniej. Ostatnio edytowany przez boorex - 29-06-2006 o 15:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() warto dodać że jak się pojawia to tak ajkby się logował do gry ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja widzialem keidys jak sie respi beho ;d własnie tak jak kolega up poweidzial tak jakby sie logował (nie wiem czemu, ale stałem a on nagle ~5 kratek odemnie sie zrespil)