|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2005
Lokacja: Widzew
Stan: Aktywny gracz
Imię: <tu nazwa>
Profesja: Paladin
Gildia: <tu nazwa>
Świat: Refugia
Poziom: 44
Skille: 74/50
Poziom mag.: 14
|
![]() Witam mam pytanie jestem 26 paladynem kiedy mogę pójść na elder becholdera z blokerem i kiedy bez, i jakiego muszę mieć blokera?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Elder Beholder summonuje crypt shamblery i nawet dość mocno wali z tej swojej magii. Ja bym ci odradzał na to chodzić , ponieważ nic specjalnego z niego nie wypada. A co do blokera to myśle ze 40 knight powinien w zupełności starczyć. Oczywiście możesz iść z mniejszym levelowo blockerem, ale pójdzie o wiele więcej uhów. A co do solowania to według mnie 40 + i weź ze sobą kilka uhów.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na 26 lvlu nie chodzilbym twoim pallem na Eldery..bardzo latwo pasc wiem co mowie bo sam mam palla i czasami chodze na eldery.Na 47 lvlu wiele razy mialem czarne lub red hp wlasnie przez nie..Eldery potrafia w ciagu 1s-2s odebrac ci ponad 200 hp moga takze sparalizowac przez co dojdzie do ciebie Crypt shambler.Jesli chce isc z knightem to knight musi miec gs-a i co najmniej 40 lvl!! Nie oplaca sie chodzic z knightem w roli blokera gdyz zejdzie mu mnóstwo uhow i sie nei zwroci.Istnieje takze ryzyko ze zamiast 1 Eldera wyskocza ci co an twoim 26 lvlu to pewna smierc.Domyslam ze myslisz o Hellgate.Na twoim miejscu poczekalbym z tym do minimum 40 lvl-a.Mialem gdzies filmik jak 45 pall pada od 1 eldera.
Podsumowywujac : Nie jest to za dobry pomysl pojcs na nie na tym lvlu i wogule na nie chodzic dla palla.NA twoim miejscu expilbym tradycyjnie na koplani do 40 lvla a potem pochodzil z blokerem np. na gsy ![]() Ale sie rozpisalem.Chcesz to ci moge nagrac filmik jak sie expi na Elder Beholderach jesli naprawde chcesz sie dowiedziec |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieki za odpowiedz poczekam jeszcze trochę w takim razie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieki za odpowiedz poczekam jeszcze trochę w takim razie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Obsidia
Poziom: 29
Skille: 72/55
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() Na 40 lvlu według mnie nie ma się co tam pchać. Zbyt duży waste, pozatym nie uniesie odpowiedniej ilości boltów na dłuższy hunt ( droga do hellgate oraz wychodzenie stąd jest dość mozolne i długie ).
Ja chodziłem swoim palkiem na EBH na 58 lvlu. Było fajnie, za bolce mi się zwracało z samej kasy ( EBH, beho, ghoule, dsy ) + jakis loot z beholderów i szansa na Beholder Helmet ( cena bardzo się waha - kiedyś chodziło po ~~200k, potem drastycznie spadło na 100 a teraz już nie wiem co się dzieje ![]() Na takiego hunta brałem 2 sdki i 2 uhy ( nie potrzebnie ) oraz kilka bp manasów, bolce oraz jakiś lekki food. Uwaga na Gazery, bo ssą manę i życie. ~~Pozdro, MrSosOo=] |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Imię: Peacefull Healer
Profesja: Elder Druid
Gildia: Silver Conclave
Świat: Premia
Poziom: 101
Skille: 26/33
Poziom mag.: 70
|
![]() EB to zawsze waste bo nie mozna wytargac lootbaga :/ Chyba że jesteś zdeterminowany lootnąć BHhelmeta to wtedy waste nie ma znaczenia bo liczy sie radość z posiadania rzadkiego itemka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Odrazu mowie nieryzykuj !!!!!
Wiem co mowie bo elder beho niezle napieprzaja na mojej haknietej postaci 61 lvl Knight . Expilem na Nich i czesto wychodzilem z polowom zyc xD __________________________________________________ __________ Ale rob jak chcesz ale jak cie 4 hitami je**** ![]() bo wtedy bedziesz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2006
Lokacja: Kołobrzeg
Imię: Radzik the'Secura
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brotherhood of the Rising Sun
Świat: Secura
Poziom: 67
Skille: 80/66
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() A ja bym dał rade?
![]()
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Imię: Peacefull Healer
Profesja: Elder Druid
Gildia: Silver Conclave
Świat: Premia
Poziom: 101
Skille: 26/33
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
Oświeć mnie jak sie w takim razie zarabia, bo ja ubilem dziesiątki EBH i mam tylko jeden BHhelmet... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2006
|
![]() @topic
Z blokerem mozesz od 8 lvla, bez blokera gdzies od 15 lvl, bloker musi miec cos kolo 15 lvla |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Setzer Gambler
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() Nie podales skilli to raz(chyba nie podal)
2. ten pan ktory pisze o 8lvl i 15lvl blokerze: 15lvl,ma moim zdaniem za malo hp, na blokowanie,chyba ze uhalby sie w piorunujacym tepie co moim zdnaiem jest trudne ![]() 8lvl ale jakie musialby miec skille....ach.... ![]() ![]() btw. skoro 40lvl padaja od niego to jakie mialby szanse 15lvl!?!?!?!??! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() edit: (to jest tylko moje zdanie itd.) ja blokera bralem na nizszym lvl np. na gs;y tto bralem ze skillami ok.80.... Ostatnio edytowany przez Mroku - 10-07-2006 o 00:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Imię: Dark Alexe
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hunted
Świat: Lucera
Poziom: 170
|
![]() @Li-Bi
Chodzi Ci chyba o zwykłe Behodlery? @topic Z blockerem na Eldery??Waste like hell ![]() 80~ lvl palkiem na luzie all leciałem ![]() |
![]() |
![]() |