|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Venore
Stan: Na emeryturze
Imię: Eldian Do'Urdenn
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 36
Skille: 68/59
Poziom mag.: 15
![]() ![]() |
![]() .....radze paliem że dednołeś nim 12 razy.....najwyraźniej na mocne potwory sie porywsz ja radze dwarf,rot itp. BEZ SOLDKÓW I GUARDÓW NA TYM LEV
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2004
Lokacja: Thais
![]() ![]() |
![]() Hmm, ja radze grać Pallem.
Ma dobre skille nawet ![]() No to co, że deadnołeś 12 razy ![]() ![]() Wiesz to nie jest problem w sumie jak zdecydujesz się grać pallkiem [mam nadzieje ![]() ![]() Pozdro, WorldDragon |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
|
![]() Wiesz to twoja decyzja kim masz zamiar grać i sam powinneś ją podjąć ale jak chcesz uzyskać opinie na forum to prosze bardzo ja proponuję Druida.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
|
![]() Tez bym wybral druida.nie nawidze palkow...Ale to twuj wybur
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2004
Lokacja: Thais
![]() ![]() |
![]() Wiesz Hellscream, nie nawidzisz pallków?
A jakby jakiś typek na przykład miał problem z wybraniem pallka na 60 lvlu skille 90/90(może troche przesadziłem, ale to taki przykłąd ![]() Co byś mu poradził ![]() (Przypominam to tylko przykład ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez wd - 09-08-2004 o 22:08. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2004
![]() |
![]() No wiec chyba bede gral palkiem a druida zostawie jako uh mistrza. A palek padl tez duzo razy przez pk wlasnie wczoraj mnie koles zabil bo bylem afk na chwile bo poszlem sie napic jak przyszlem patrze a tu jakis pk mnie bije i wkacu zabil nie zdarzylem nic zrobic juz. Wiec poszlem do depo wziolem luk i strzaly myslalem ze go zabile z moimi skilami koles byl tez palek lvl 14 no ale nie wizolem run a koles mial uh i mnie 2 raz zabil hahaha
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2004
![]() |
![]() No wiec chyba bede gral palkiem a druida zostawie jako uh mistrza. A palek padl tez duzo razy przez pk wlasnie wczoraj mnie koles zabil bo bylem afk na chwile bo poszlem sie napic jak przyszlem patrze a tu jakis pk mnie bije i wkacu zabil nie zdarzylem nic zrobic juz. Wiec poszlem do depo wziolem luk i strzaly myslalem ze go zabile z moimi skilami koles byl tez palek lvl 14 no ale nie wizolem run a koles mial uh i mnie 2 raz zabil hahaha
sry 2 razy to samo prosze o usuniecie postu Ostatnio edytowany przez kuba guziik - 10-08-2004 o 09:26. |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |