|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2006
|
![]() To mój pierwszy fake'i mysle ze sie wam spodoba
![]() fAJNY KOLES NO NIE?? ![]() to PROLOG bedzie tego wiecej ![]() ![]() ![]() ![]() To koniec Prologu ![]() ![]() Plz Comment Bedzie ciag dalszy ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Thatisten - 30-06-2006 o 19:47. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() czy fajny ten...krzywus na przerobionym smoku ? NIE !
Brzydkei cieniowanie (3 kolory ? rotfl) i wogole... Fabula... fabula ? Dziecka Tibii fabula tu zostala utworzona.. - kiepska Ogolnie ? Kiepsko - ten "Kon" jest oklepany... i wogole konia nie przypomina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Według mnie dość głupi prolog. Ortografia na poziomie zera bezwględnego, fabuła oklepana tak że przypomina naleśnik, zamozachwyt autora graniczy z wysokością Mount Everestu. Pokrótce - Denny prolog. Postaraj się bardziej.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: W bloku
Stan: Na emeryturze
Imię: Trudno napisać
Gildia: Taka tam dziwna...
Świat: Taki duży...
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: -9
|
![]() Jup postaraj sie to zrobic normalnie...i robisz błed...
Ktos says:kkkk <--- Nie pisz tak.... Ktos says: kkkkk <--- tak lepiej.... I masz blad bo w 1 obrazku niema Imion Orków.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Daje 5/10
Kiepska fabuła, bez sensu koń i porszona juz kwestia tych rozmow pomiedzy postaciami. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() To dopiero prolog, więc nie powiem "beznadziejnie beznadziejny, najgorszy z możliwych", ale genialnie się to nie zapowiada. Poza tym raczej nieciekawe są historie nieustraszonych bohaterów, którzy stawiają czoła przeważającym siłom wroga, a na samym końcu (kiedy już wszystko wydaje się stracone) ostatkiem sił pokonują nieprzyjaciela i ratują świat... Znacznie lepszy jest... hmmm... Johny Bravo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Bardzo Dziekuje za te bardzo skromne
![]() THX AVAGER PLZ CommenT |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
|
![]() Fabuły zero
Orci ![]() Ludek na "koniu" I Nup says:Lol zamaist Nup says: Lol Na 2 obrazku obciete nicki orcow, na jednym brak nikow, na dednietym orcu na wprost jest rozowa plamka na tym z lweej tesh zreszta
![]() LOL!! kobieta lekkich obyczajów ROX NOWA MOŻLIWOŚĆ!! WYSYŁAJCIE DO MNIE PRYWATNE WIADOMOSCI Z PYTANIAM <o mnie XD>a nagram wywiad i na nie odpowiem <wywiad w mp3> Ostatnio edytowany przez R4z0r - 01-07-2006 o 14:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Wszystko co złe up - potwierdzam, a od siebie dodam, że nie ma sensu dawać tak ogromnego tła, na którym niczego nie ma. Wystraczyłby węższy pasek, na którym byłoby więcej drzew i trochę urozmaicony grunt, gdyż to jest po prostu jednolita trawa.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1.Potwory nie urzywają np. Orc says (-)
2.Fabuła... Nawet nie mówie. (-) 3.Na jednym obrazku obcięty nick orków (-) 4.Krzywi powklejane orki. (-) 4.Jakiś lol siedzi na jakimś dziwnym stworzeniu. (-) 5.Na jednym z obrazków nie ma nicku orków. (-) Ocena. Hmm... Ok dam Ci 4/10 |
![]() |
![]() |