|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Majorka
Stan: Aktywny gracz
Imię: Krisdon Rolus
Profesja: Knight
Gildia: Jak narazie glucho
Świat: Arcania
Poziom: 18
Skille: 56/52
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Witam! Jest to mój debiutancki fake, a także fake story. Prosze o szczere komenty a także o dodatkowe porady (jeśli ktoś zauważył jakiś błąd). Na razie tylko prolog. Acha mam nadzieje, że obrazki się wyświetlają, bo jeśli nie to poprosiłbym kogoś o pomoc.
Prolog- poniżej Rozdział 1- strona 2 Plakat fake'a ![]() i zaczynamy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że wszystko jest oki ![]()
Kazdy bezsensowny bezsens ma swoj sens, bo bezsensowny bezsens bez sensu jest bezsensownym bezsensem, w którym brak sensownego sensu bez sensu. "Opowiadania Krisdona Rolusa" http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=83048 N/C Ostatnio edytowany przez Kridon Rolus - 16-07-2006 o 11:36. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Acha. Na tym zdjęciu, w którym właściciel karczmy daje mi kase, to specjalnie zrobiłem literówke. No bo w końcu pijak bełkocze prawda???
![]()
Kazdy bezsensowny bezsens ma swoj sens, bo bezsensowny bezsens bez sensu jest bezsensownym bezsensem, w którym brak sensownego sensu bez sensu. "Opowiadania Krisdona Rolusa" http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=83048 N/C |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
Lokacja: Gorzów Wlkp
Imię: Dark Radzisz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Genius
Świat: Xerena
Poziom: 16
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 14
|
![]() lol...
0 fabuly pewnie znowu jakis super hero ![]() ![]() Ale z ocena wstrzymam sie do next odcinka |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ejj to jest Prolog po pierwsze, a po drugie to nie bedzie jakis super hiper hero ani też żadna osoba z plakatu. Obejżałem dosyć dużo fake'ów zanim zacząłem robić własnego i wiem, że prawie nikt nie lubi, gdy fake opowiada o przygodach wielkiego bohatera ratującego świat.
P.S: Wiedziałem, że ktoś to napisze
Kazdy bezsensowny bezsens ma swoj sens, bo bezsensowny bezsens bez sensu jest bezsensownym bezsensem, w którym brak sensownego sensu bez sensu. "Opowiadania Krisdona Rolusa" http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=83048 N/C |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Na emeryturze
Imię: Nie gram :(
Gildia: brak
Świat: brak
Poziom: ~~
Skille: ~/~
Poziom mag.: ~~
|
![]() No wiec tak:
1) Powinno być Noob says: Cash plx A nie Noob says: Cash plx 2) says nie seys 3) Zero fabuły Tak więc w liczbach: fabuła - 0/10 ortografia - 7/10 ( 2 zdjecie "oberza" ?!? ) wykonanie - 4/10 ( na 1 zdjeciu 3 bohaterów o podobnych nazwach: - Krisdon Rolus - Kridon Rolus - Krsdon Rokus) + błedy w pisaniu ( pkt pierwszy ) ogólnie - 4/10 - jednym słowem BEZNADZIEJNIE GLUPI FAKE PS < Dalem Ci reporta za double post > ^^ PS 2 Nie powinienem robić oceny po prologu ale...połasiłem się tym razem ![]()
..6...........6..........6........... ..6666......6666.....6666..... ..6....6.....6....6....6....6.... ..6666......6666.....6666.... Ostatnio edytowany przez Rydzio - 30-06-2006 o 20:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Słuchaj chciałem to zrobić tak, żeby przypominało to Tibie (czy w Tibii można pisać ł, ż i innych polskich znaków?). A tak wogóle to jakbym napisał tak jak ty to zrozumialeś to brzmiało by to OBERRZA. Czaisz???
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ejj no czemu nikt nie komentuje??? Prosze o szczere komenty, ponieważ będę już wiedział jakich błedów ( ortograficznych, graficznych i estetycznych) muszę się pozbyć
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: W bloku
Imię: Trudno napisać
Gildia: Taka tam dziwna...
Świat: Taki duży...
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: -9
|
![]() Tak bardzo interesujace....
2 łepków sie upiło i kwoło ich domu pojawili sie Orkowie.... Ocena: Fabuła 1/10 ( za checi...) Inne 0/10 (błedy podstawowe) Całosc 1/10 .... Moim zdaniem Ci nie wyszlo.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Lol Kridon!! Ty chyba w ogole nie mozesz pisac porzadnie i sie
wykrecasz ze on jest pijany, nie wyszlo Ci i trudno, a poza tym: znowu masz reporta ode mnie za double posta "D Wystarczy zaznaczyc to pole i przejechać zeby sie przekonac o co chodzi, jesli ktos nie zauwazyl to odsylam do mojego poprzedniego posta ![]() PS W moim poprzednim poscie tesh jest taka ukryta wiadomosc ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Kąty Wrocławskie
Stan: Niegrający
Świat: Astera
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() @Top. To jak to nie jest super hiroł to "nasz" bohater zginie już w drugiej części, szkoda(ciężko będzie mu się obronić przed tyloma orcami...).
Ostatnio edytowany przez Kolos89 - 01-07-2006 o 10:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Nie no, nie znam słowka. Sorki Krisdon, zmieniam ocene za ortografię : 9/10 Nie podoba mi sie wypowiedz tego pijanego goscia w domku "ch..." ![]() Poza tym to seys ... Powinno byc says
..6...........6..........6........... ..6666......6666.....6666..... ..6....6.....6....6....6....6.... ..6666......6666.....6666.... Ostatnio edytowany przez Rydzio - 01-07-2006 o 22:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Przepraszam wszystkich za te Kridon, Krisdon i całą resztę, ale z niektórymi uwagami się nie zgadzam:
1. Powiedzcie mi czy pijany człowiek potrafi powiedzieć Gibraltar lub stół z powyłamywanymi nogami? Napisałem tak specjalnie, a nie datego, że mnie nie uczyli w szkole ortografii 2. Orkowie nie napadli tylko na dom z dwoma pijakami na ich terenie, ale na wioskę, w której najbardziej wysunięty na północny- zachód dom należał do głównych bohaterów. P.S: Obiecuję, że już nie będzie takich błędów.
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Witam. Chcę tylko powiedzieć, że do tej części dołączyłem poprawniony plakat. Prosze o wiecej komentow.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Troszkę dłużej potrwa robienie 2 części, bo zrobie dość duży piracki statek i zajme się jego poukładaniem ![]() Jeżeli ktoś chcę tą lodową wersje wand of inferno to zamieszczam obrazek ![]()
Kazdy bezsensowny bezsens ma swoj sens, bo bezsensowny bezsens bez sensu jest bezsensownym bezsensem, w którym brak sensownego sensu bez sensu. "Opowiadania Krisdona Rolusa" http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=83048 N/C Ostatnio edytowany przez Kridon Rolus - 05-07-2006 o 13:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Kiepawe. Humor głupi, za dużo dialogów, zero akcjii. Nie ma żadnych efektów specjalnych jak na przykład kac przyjaciela. Nie wspomne też o błędach ortograficznych i klasycznym.
Moja postać says: blah blah bel <== Okropne.
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No właśnie zauważyłem te wskUrać i pare innych. Obiecuje ze w 2 drugiej części będzie akcja, 0 uciekania. A o co ci chodzi z tym kacem przyjaciela? Bo jeżeli o dialog to pomyślałem, że człowiek przy dodatku adrenaliny momentalnie zdrowieje. O jakie błędy klasyczne tobie chodzi?
P.S: I zaś schrzaniłem przy tym "says:"
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Z klasycznym chodziło o to, że to "says: blah" jest klasycznym błędem.
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Acha. Musze zawsze o tym pamiętać przy robieniu fake'ów. Jeden mały błąd, a rzuca się w oczy
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Rookgard
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Eomer of rohanu
Profesja: Rookstayer
Gildia: nie ma:(
Świat: Inferna
Poziom: 12
Skille: 18/20:P
|
![]() mi sie nawet podoba tenfakeale dopracuj to ocenie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Kurna czemu nikt nie komentuje??? Możecie nawet zmieszać z błotem, wyżyć itp, itd, etc. Jak nie będzie żadnych komentów no to nie wiem czy będę robić 2 część.
Narazie nie będzie kontynuacji bo na jakiś tydzień nie będzie mnie w chaci.
Kazdy bezsensowny bezsens ma swoj sens, bo bezsensowny bezsens bez sensu jest bezsensownym bezsensem, w którym brak sensownego sensu bez sensu. "Opowiadania Krisdona Rolusa" http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=83048 N/C Ostatnio edytowany przez Kridon Rolus - 07-07-2006 o 22:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiem, że ta część bardziej mnie zaciekawiła. Trochę zamuliłeś fabułę tymi niewytłumaczonymi nazwami, ale ogólnie to nie mam do niej zastrzeżeń.
Jeśli chodzi o wykonanie pod względem estetycznym - tu się nie postarałeś specjalnie ![]() ( wliczając logo jako 1 ) 1) nie nazwałeś zwierząt na zdjęciu 5,6 i 7 2) na 2 obrazku nie napisałeś Berius says: albo Berius yells 3) na 4 obrazku jest inny niz powinien być styl pisowni: Noob says: Cash plx na innych masz Noob says: Cash plx Teraz troszkę o grafice: Nie wiem jak innym ale mi bardzo spodobała się przekształcona wand of inferno. Zadbałeś o estetykę domów. Trochę pusto na zdjęciach w " lesie " Do reszty nie mam zastrzeżeń tylko wyczuwam że będzie to "Super Mega Extra Ultra Hiroł Druzyna" Teraz trochę w liczbach:fabuła - 9/10 wykonanie - 6/10 grafika - 9/10 ogólnie - 8/10 >>>>>> FAKE UDANY PLX NEXT PART PS Chciałeś komentów i krytyki, więc masz !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |