|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Jako, że dużo osób postuje tutaj swoje beznadziejne filmy też chce dołączyć do ich grona. Nagrałem wczoraj z kolegami film (w RLu), dzisiaj zmontowałem, a teraz postuje. Nie będe zdradzał o czym jest film, bo to by zepsuło cały efekt. Jest to część pierwsza jak się spodoba to nagram następne. W filmie nikt się nie odzywa, więc nie ma problemu z głupimi tekstami itp. Film zapisałem w dwóch jakościach:
------------------------------------- High - 640x480 (taka jak kamery, prawie jak kamery :/) Polecam pobierać tą, bo w niższej wygląda to jak film z komórki (dobrej komórki ![]() http://rapidshare.de/files/24575436/...0x480*****.html 17.9 MB - 1:57 min ------------------------------------- High - 320x240 (niska, ale film mały) http://rapidshare.de/files/24576018/...0x240*****.html 7.15MB - 1:57 min ------------------------------------- Staraliśmy się żeby film był zabawny ![]() 1. Kill Bill (z filmu) - Theme (podczas napisów początkowych) 2. System of a Down - Aerials (podczas filmu) 3. Strzały i przeładowywanie broni M590 (shotgun) z gry Soldier of Fortune 2 (na samym końcu filmu) Prosiłbym nie pisać o czym jest film, bo to zepsuje cały efekt. Dziękuje! Prosiłbym o jakieś komentarze/rady. -------- To postował Gesior który nie może sie zalogować na swoje konto przez błąd z pie********* cookies :/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() HEHEHEHEHEH
Fajne, Pewnie się umówiliście ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2006
Lokacja: Kołobrzeg
Stan: Aktywny gracz
Imię: Radzik the'Secura
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brotherhood of the Rising Sun
Świat: Secura
Poziom: 67
Skille: 80/66
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() @ Hide
o nieeeeeeeee, RapidShare ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Wodzisław Śląski
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Master Darios
Profesja: Knight
Gildia: Amigos
Świat: Celesta
Poziom: 73
Skille: 81\77
Poziom mag.: 6
|
![]() No nakręć tą drugą część, bo po tej narazie nic nie wiem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
|
![]() dno w sumie nie wiadomo co to ma wspolnego z tibia ani czymkolwiek innym ? W dodatku taki niegramatyczny tytuł Kradniecie Roweru, zamiast tego powinno być Kradzież Roweru.
|
![]() |
![]() |