Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 01-07-2006, 00:28   #1
Parn
Guest

Domyślny Podziw i ukłony dla wytrwałych

Witam w Tibię gram od niedawna, do tej pory grałem w lineage2, knight online i kilka innych gier tego typu. Lecz musze przyznać spośród darmowych gier tibia ma w sobie coś szczególnego. Lecz pewnie zastanawiacie się o co chodzi w temacie, mianowicie chodzi o to że chciałbym pogratulować wytrzymałości graczom którzy osiągneli 50-100-1XX lvl. Musicie być naprawde wytrwali Ja osobiście mam teraz 10 i muszeprzyznać że strasznie długo trzeba było na niego pracować. Co chwila lag, lub co gorsza PK (jak wy w ogóle radzicie sobie po takim ataku PK mnie to normalnie strasznie wkurza !!). Tak że raz jeszcze chyle przed wami czoła tym bardziej że w Tibi śmierć jest karana bardzo surowo ( zarówno w przedmiotach jak i w skilu i exp. ). Wiem że temat jest troche bez sensowny i w ogóle ale to w końcu jest forum na którym można wypowiedzieć sowoje myśłi/zdanie na temat Tibi. Jeżeli ktoś chce może się dołączyć do moich gratulacji, lub podzielić się doświadczeniem jak grać aby dojść do takiego lvl i nie zwariować
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-07-2006, 00:37   #2
Zac
Użytkownik Forum

Zac's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Skarżysko-Kamienna

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Iridia
Poziom: 32
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
Zac ma numer GG 7428842
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Parn
Wiem że temat jest troche bez sensowny
to po co go pisales?

a tak ogolnie to 10lvl jeszcze nie wie ze tibia jest fajna w koncu kazdy jakos zaczynal a ze doszedl do h lvl to juz z gorki

stary 01-07-2006, 01:06   #3
Swir
Użytkownik Forum

Swir's Avatar

Data dołączenia: 03 10 2004
Lokacja: Rybnik

Stan: Na emeryturze
Swir ma numer GG 6326539
Domyślny

Fakt, Tibia w porownaniu do np. MuOnline ma bardzo duze straty po deadzie...
Ale prawdziwa gra zaczyna sie od 25-35 lvl ( zalezy od eq/skills/kolegow ) kiedy to zaczyna sie biegac po OF/POH czy innych fajnych expowiskach-wastowiskach z kumplami - to daje kupe frajdy...
Swir jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2006, 01:26   #4
Zalgadis
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica

Domyślny ta

1 demon hunt
1 dobry item ktory kosztuje ponad 200k
pierwszy raz gdy masz 3 demon helmety na sobie
(na głowie i w rękach ;p)
pierwszy 16 level na rooku...
Zalgadis jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2006, 06:55   #5
MaveriC
Użytkownik Forum

MaveriC's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Suna Gakure

Stan: Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Yakuza
Świat: BERYLKA
Poziom: 15
Skille: 19/24
MaveriC ma numer GG 3334300
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Parn
Witam w Tibię gram od niedawna, do tej pory grałem w lineage2, knight online i kilka innych gier tego typu. Lecz musze przyznać spośród darmowych gier tibia ma w sobie coś szczególnego. Lecz pewnie zastanawiacie się o co chodzi w temacie, mianowicie chodzi o to że chciałbym pogratulować wytrzymałości graczom którzy osiągneli 50-100-1XX lvl. Musicie być naprawde wytrwali Ja osobiście mam teraz 10 i muszeprzyznać że strasznie długo trzeba było na niego pracować. Co chwila lag, lub co gorsza PK (jak wy w ogóle radzicie sobie po takim ataku PK mnie to normalnie strasznie wkurza !!). Tak że raz jeszcze chyle przed wami czoła tym bardziej że w Tibi śmierć jest karana bardzo surowo ( zarówno w przedmiotach jak i w skilu i exp. ). Wiem że temat jest troche bez sensowny i w ogóle ale to w końcu jest forum na którym można wypowiedzieć sowoje myśłi/zdanie na temat Tibi. Jeżeli ktoś chce może się dołączyć do moich gratulacji, lub podzielić się doświadczeniem jak grać aby dojść do takiego lvl i nie zwariować

Kurde jest 6 rano....u was...u mnie 5..........i robie sie drazliwy.......najpierw topik o ''mint'' a teraz kolejny slodki spamerski temat.....
BTW skoro wiesz ze to i tak bez sensu temat to po co go zakladales/as <niechce mi sie sprawdzac> czyzbys uwazal sie za jednego z nich?
yhhhhhhh .....ehhhhhhh nie zwariowac........jesli czujesz sie w takich grach dobrze to nie zwariujesz....ja jakos wycofalem sie lekko z MMO .....bo zadne nie potrafi sprostac wymagniom......................................... moim
ehhh te kropki
Jesli ktos zna jakiegos MMO ...darmowego... gdzie ludzie potrafia bawic sie w odtwarzanie postaci....plx link
dopra pozdro bo chyba sie zaraz poloze ;]
MaveriC jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2006, 07:08   #6
S'hAr'K
Guest

Domyślny

10 lvl za 1 razem robi sie wolno ale potem.. to juz latwizna
  Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2006, 07:58   #7
Fillipex
Użytkownik Forum

Fillipex's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2004
Lokacja: Sto(L)ica \\// Szmu(L)ki

Stan: Na emeryturze
Imię: Fillipex
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sandgorm
Świat: Eternia
Poziom: 50
Skille: 83/67
Poziom mag.: 16
Domyślny

ehhh.... co za temat -.-'

10 lvl robi sie 2 dni jak sie chce grac... tylko Ty zle do tego podchodzisz... ze na trolach 10 lvl robi sie dlugo to nie znaczy ze zawsze tak dlugo sie robi lvl bo pozniej chodzi sie na potworu ktore daja wiecej expa i tym samym szybciej sie expi... a to ze chce sie komus robic 150 lvl to juz jego sprawa ;] mi sie troche to juz znudzilo

Fillipex jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2006, 09:33   #8
Matekneo
Użytkownik Forum

Matekneo's Avatar

Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Czerwieńsk

Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 44
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
Domyślny

Wiesz... 10 lvl to nie jest wielkie niewiadomo co, ale jak na poczatek to naprawde wyzwanie, pamietam jak sam zaczynalem. Nie powiem jak inni "co to za tem jezu ale frajer to niema sensu" etc., bo wcale tak nie uwazam (chociaz to troche glupie ale olac), pozatym nie jestem kolejnym noobkiem, ktory pisze takie cos co zostalo juz powiedziane 10 razy... ja miaklem kilka h-lvli i niebylo mi az tak ciezko... ale ... powodzenia w dalszym expieniu
Matekneo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2006, 22:19   #9
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MaveriC
Kurde jest 6 rano....u was...u mnie 5..........i robie sie drazliwy.......najpierw topik o ''mint'' a teraz kolejny slodki spamerski temat.....
BTW skoro wiesz ze to i tak bez sensu temat to po co go zakladales/as <niechce mi sie sprawdzac> czyzbys uwazal sie za jednego z nich?
yhhhhhhh .....ehhhhhhh nie zwariowac........jesli czujesz sie w takich grach dobrze to nie zwariujesz....ja jakos wycofalem sie lekko z MMO .....bo zadne nie potrafi sprostac wymagniom......................................... moim
ehhh te kropki
Jesli ktos zna jakiegos MMO ...darmowego... gdzie ludzie potrafia bawic sie w odtwarzanie postaci....plx link
dopra pozdro bo chyba sie zaraz poloze ;]
Ehhh te kropki

Btw, skąd jesteś? Bo jak u Ciebie 5, a u nas 6, to Ty nie z Polski ^^'

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fillipex
ehhh.... co za temat -.-'

10 lvl robi sie 2 dni jak sie chce grac...
Poprawka - jak się chce grać, to się robi 1-7 godzin (zależnie od świata, FACC/PACC etc). W 2 dni można w miarę spokojnie zrobić 20+.
stary 01-07-2006, 22:42   #10
Mr.Minister
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 06 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch
Ehhh te kropki

Btw, skąd jesteś? Bo jak u Ciebie 5, a u nas 6, to Ty nie z Polski ^^'

Poprawka - jak się chce grać, to się robi 1-7 godzin (zależnie od świata, FACC/PACC etc). W 2 dni można w miarę spokojnie zrobić 20+.
Eh, tylko widzisz, nie kazdy ma w dupie swoja dziewczyne, szkole i ogolnie swiatl realny, ze chce mu sie tyle grac co tobie :< ja tam mam rekord w 3 dni 20 lvl rowno + wykonany Desert Qest, ale to rzeczywiscie przyznaje, ze troche maniakowalem . Teraz nie gram w to scierwo i rozgladam sie za czyms nowszym
stary 01-07-2006, 22:49   #11
Pior'firebladde
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Kraków

Profesja: Elite Knight
Gildia: Observators
Świat: Thoria
Poziom: 48
Skille: 73/70
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mr.Minister
Eh, tylko widzisz, nie kazdy ma w dupie swoja dziewczyne, szkole i ogolnie swiatl realny, ze chce mu sie tyle grac co tobie :< ja tam mam rekord w 3 dni 20 lvl rowno + wykonany Desert Qest, ale to rzeczywiscie przyznaje, ze troche maniakowalem . Teraz nie gram w to scierwo i rozgladam sie za czyms nowszym
Niegraj, jak ci sie nie podoba..nikt cie niezmusza
Pior'firebladde jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2006, 22:52   #12
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mr.Minister
Hej, hej, hej! Przyhamuj ino kapkę ^^"

Gdzie ja napisałem, że ja tak robię? Napisałem tylko, że jeśli CHCE SIĘ GRAĆ, to nie widzę problemu Aktualnie również nie gram 'w to ścierwo'.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania