|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() chcialbym przedstawić wam moje dzieła. jesli chcecie je wrzucic do tibi za pomozą tibia sprite editor wyslijcie mi PW to dodam rara ze tymi moimi grafikami i bedziecie mogli sciaggnąć i dodac do tibi
1. Orc Warrior ![]() 2. Hero ![]() 3. Viking Helmet ![]() 4. Sword (nie wiem jaki mozecie go wstawic za kazdy) ![]() wersja bez gwiazdek: ![]() 5. Shield (nie wiem jaki) ![]() 6. Double Halbread (wiem ze nie ma tego ale moj rysunek to przypomina) ![]() 7. Bow ![]() Reszta moich prac mi nie wyszla, wiec ich nie zamieszczam. Proszę o komentarz. |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: SK Collective
Stan: Niegrający
|
![]() 1. Do bani
2. To samo 3. Takie sobie 4. Okropne 5. To ci wyszło najlepiej 6. Brzydkie, a pozatym nie pisze sie Halbread 7. Przekolorowany bow na niebiesko.... badziew -.- Co o tym sądzę ? Zero. Ocena: 1/10 ( dałbym 0/10 gdyby nie ta tarcza ) |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Miecz ma zdecydowanie za małą rękojeść, dwoma palcami bym go nie utrzymał. Cieniowanie ujdzie. Reszty nie ocenię, bo przeróbki.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tego nie ma co oceniać. Człowieku! Pokolorowanie istniejących już broni nie jest żadną sztuką. To jak kolorowanki w przedszkolu. Nawet te kolory beznadziejne wybrałeś. Takie to Barbie może mieć ubranie, a nie Orc i Hero tarcze.
Daje 1/10 Bardzo mało ambitne i beznadziejnie wykonane. |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 09 2003
Stan: Na Emeryturze
|
![]() zrobisz wlasne grafiki to moze sie pokusze o komentarz
|
![]() |