|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: /Wrocław/Breslau/Vratislavia
Imię: ---
Profesja: Sorcerer
Świat: Szukam:P
|
![]() Mam zamiar wykonać OF q solo (sorc FACC 44lvl, 44mlvl). W związku z tym będę wdzięczny za wszelkie porady (co wziąć a czego nie etc. ^^). Piszcie co wam do głowy przychodzi na ten temat. Pozdro!
|
![]() |
#2 |
Amor Patriae Nostra Lex
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Jaworzno
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 289
Poziom mag.: 10
|
![]() PO prima:
1 primo: moim zdaniem nie wykonasz solo 2 promo: jak chcesz to prubój 3 primo: jak sie zdecysujesz bierz jak najwiecej sd i mf 4 primo: nie wybijesz sam final rooma |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiem, że sprawa jest "na granicy " wykonalności
![]() PS. Jak to wyjdzie, pchnę tu filmik ![]() PS. 2 Pisać, pisać, mobilizować i odradzać ![]()
FaR TiL OdiN... [x]- mi sie 2 dni temu snilo ze na przejsciu przez jezdnie bylo ukryte wejscie na basnhee , a ja mailem 1 sdka i 900 many [x]- odstawilem banshee hunty Ostatnio edytowany przez Thanal - 01-07-2006 o 16:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2006
Lokacja: Iława
Stan: Niegrający
|
![]() h-lvl bez trudu wykona
![]() ![]() ![]() @down dzieki za poprawke ![]() wracając...no to potrzebuje 60 lvl i pacc a tego nie posiada a o ile wiem to raczej bez ue nie da rady pokonać tego ^%#*I&% przy schodach ![]() Ostatnio edytowany przez -niegrający- - 01-07-2006 o 17:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
![]() |
![]() @up
Nie od 60 mlvla tylko 60 lvla. @topic Weź ze sobą DUŻO sd, sporo UH, DUŻO manasów, ze 2-3 bp explo... Może dasz radę... Tak czy siak. Powodzenia - przyda Ci się ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() heheh, to sie nazywa "wsparcie" ^- ... jedyna możliwość przejścia "schodów" to up-down przy użyciu SD na mana shieldzie, tak to przynajmniej widzę...co do final room - racja, planuję ostrożnie lurować i starać się nie dopuścić mocniejszych orków do siebie maksymalnie długo. Nie planowałem explo, za to z 2 bpki HMM, ale to rzeczywiście chyba lepszy pomysł...thx.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Hmm Ci sie na nic zdadza, jak kolega radzil - bierz 2 bp (max) explo, pare runek gfb, z 5-7bp mf, 2-3bp sd.
Najgorzej bedziesz mial przy scodach, ale metoda gora-dol powinienes dac rady. Na final roomie albo z gfb za ekranu, albo lurujac do bramki lvlowej chmare, wchodzac, explo/sd/gfb/mort hur i wyjsc. Odczekac az sobie odejda troszke i tak do oporu. Oplacac na pewno sie nie bedzie, ale...troszke rozrywki sie przyda ![]() Swoja droga, duzo Ci placa? ![]() Wykonalne, ale b.trudne, na granicy z ekstremalnoscia ![]() Btw, ostatnoio 67ms nam solowal...padl wracajac, przy respie 3 warlordow. uwazaj na te tez. Gl, i daj filmik. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz, po prostu... "who dares,wins", nie^^? Tak to sobie właśnie wyobrażałem. Nie wiem czy zdążę teraz, czy może raczej pod koniec wakacji (wyjeżdzam na kilka miesiecy z Polski za pracą
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Na zadupiu nieważnie gdzie to jest
Stan: Na emeryturze
|
![]() Impossible is nothing
![]() Weź troche sd i ssów i m ringów ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
|
![]() Moim zdaniem ma jakąś szansę. Wystarczy duzo sd i trochę energy bomb. Jeśli oddzieli się od potworów energią nie powinny przejść. Wtedy ostro z sd i idzie dalej. Gorzej z powrotem. Piętro wyżej ktoś powinien zablokować resp bo inaczej nie ma drogi ucieczki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2004
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Herr Jeager
Profesja: Elder Druid
Gildia: Almost
Świat: Nerana
Poziom: 64
Skille: 14/23
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() Bez UE?
Zapomnij Final room to nie problem Jak daleko uciekniesz to monstery znikną Ale anyway przy schodach nawet z botem nie wyrobisz :} R.I.P.
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() tak offtop.... co jest w final roomie ?
![]() PS: Gratz ambicji ![]()
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
orki i slimy? i król orków ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Świat: Morgana
|
![]() Cytuj:
Trzymam kciuki zeby sie udalo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Powiem tak jeśli nie jesteś noobem (a myśle że nie jesteś jeśli masz ambicje wykonać OF-a solo style) to masz 90% szans na powodzenie
![]() ![]() ![]() Yours Bykunn |
![]() |
![]() |