|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 09 2003
![]() |
![]() Mam taki maly problem. Bylem juz okolo 10 razy w hellgate ale zawsze wychodzilem za pomoca 6 parceli. Tym razem nie wzialem parceli tylko mysterious fetish. Wie ktos gdzie i co z tym zrobic zeby wyjsc ?
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2003
|
![]() Mam ten sam problem z heelgate tylko że pierwszy raz tu jestem. Fajnie by bylo gdyby ktoś powiedzial jak inaczej stąd wyjść oprucz śmierci albo czekania 3 dni.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 09 2003
![]() |
![]() Wyjsc mozesz za pomoca 6 parceli na -8 poziomie po piramidce. A ja sie nie dawno dowiedzialem ze tego fetisha gdzies na -8 poziomie w swiatyni trzeba uzyc
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() I tak w dalszym ciogu niewiem gdzie wyjsc. Jestem w sali z takim kolesiem "wrinkled beholder". Moglbys powiedziec jak daleko jestem od wyjscia?
Mam 36 lv knight skills 62/57 czy mam szanse wogóle z tąd wyjść? [(gdzie moge zdobyc tego fetisha?)i czy wogule ztamtąd wyszedłeś?] |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2003
![]() |
![]() Ale bez jaj, byłem w Hellgate, jeszcze jestem i pełno kolesi podchodzi do mnie z pytaniem: "masz teleportel" ? ?( . O co biega nie ma czegoś takiego jak teleporter:evil: mozna sie teleportować, ale nie ma teleportów czy czegoś takiego...
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() Ej Predator jak na ten LVL masz bardzo niskie skille. Ja mam 23 LVL a skille juz 52/36 (wiem shielding słaby). Planuje na 25 miec 58/45. Weż chłopie troche potrenuj.
ciach. Ostatnio edytowany przez $corcerer - 05-05-2005 o 16:04. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Po pierwsze sporo razy mnie zabili bo to jest moja pierwsza postac, po drugie trening jest cholernie czasochłonny i nudny no ale cuż i tak bede musial potrenować wkońcu.(dzieki za pomoc)
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2003
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maniak Bleble
Profesja: Elder Druid
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
Poziom: 127
Skille: 22/28
Poziom mag.: 76
|
![]() No ja nigdy nie schodze do hg bez dwocch postaci bez tego jest naprawde ciezko wyjsc wedlug mnie jest to jedno z najlepszych miejsc do expowania mozna tam znalesc duzo naprawde fajnych potworow
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2003
|
![]() Mam takie pytanie ponieważ nigdy nie byłem w hellgate ale jakie potwory tam występują bo to mnie strasznie interesuje.
pozdrawiam ?( |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() A jaki lv powiniem miec sorc zeby mógł sobie spokojnie chodzić po hellgate??
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2005
|
![]() Bardzo dawno temu.... jeszcze chyba wtedy nie gralem albo nie wiedzialem co to HG
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Erycus Of Death
Profesja: Knight
Gildia: Polish Power
Świat: Pacera
Poziom: 54
Skille: 13/37
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() 80% postow offtopy -.-
pytanie bylo o mysterius fetish a nie o to ze ktos ma slabe skille albo ze du.pa maryny jest rozowa -.- ma skille jakie chce ale do topicu wracajac wiec nie jestem na 100% pewny ale uzywa sie tego na drodze do draconi w miejscu gdzie jest drag nie na samej dragoni tylko po drodze |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vilejuw
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ancient Knigdom
Świat: Nova
Poziom: 58
Skille: 21/26
Poziom mag.: 61
|
![]() Cytuj:
Conajmniej 60/55 powinienes miec na ten lvl. Ty tez lepiej potrenuj. .. Cytuj:
Pan który odkopał temat dostał łącznie 9 pkt ostrzeżenia: 6 za odkopanie tematu z października 2003 (sic!) i 3 gratis za double post. Następnym razem będzie ban natychiastowy.. [szept] Czego ci ludzie nie zrobią byleby tylko nabić parę postów? [/szept] Ostatnio edytowany przez $corcerer - 05-05-2005 o 16:06. |
||
![]() |