|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2004
|
![]() Bo mnie juz kurde trafia :/
Jestem w jestem w takiej duzej, dosyc >zjebanej< sieci, wiec jak chce sie polaczyc z Tibia, to dostaje "IP address blocked for 30 minute" czy cos w tym stylu. I teraz jest tak: czy jakis madry czlowiek wymyslij juz jakies proxy dla Tibii ? Kumple zaposzcza mi proxy na jakims dobrym laczu, ja wklepuje 2 linijki, zeby mi przekierowalo polaczenie do niego, a od niego to mnie juz proxy laczy z Tibia ? ![]() Mile widziane sa kazde odpowiedzi ![]() pozdrawiam, Fastman ps. np. teraz sie nie moge zalogowaci dlatego napisalem juz drugiego posta ;] |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() yBlocked IP dostajesz jesli ktos w twojej sieci wpisze 2 razy zle hasło, tak jest zawsze z Bolkada IP w sieciach...wsytarczy ze jeden gosc sie najebie i chce wejsc na tibie, zle wpisze hasło i wsyscy cierpią...
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2004
|
![]() Dziki Joe:
Chyba nie zrozumiales o co chodzi tez, wiem co oznacza ten komunikat, ale sprawa jest o to, zeby bylo tak: moj tibia-client (zamulona siec) ------> proxy do tibii (nie zamulony serwerek) -------> serwery tibii wtedy zadnych problemow z laczeniem, tylko too many players. <CIACH> Ostatnio edytowany przez $corcerer - 12-08-2004 o 11:50. |
![]() |
![]() |