|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
|
![]() A więc, idę sobie do Carlin, mijam właśnie Fermor Hills, gdy nagle dostaję strzała: raz 50, drugi raz 30 i tam jeszcze kilka. Naszczęście miałem UH i uciekłem. To był Hunter. Na mapie respawnu na tibia.pl nie ma zaznaczonego respawnu Huntera na powierzchni.
Na tej mapce zaznaczyłem czerwonym punktem miejsce w którym otrzymałem strzały: ![]() Jeśli ten Hunter był lurnięty to niby z kąd? P.S Gram na non pvp także to nie był player i wyraźnie na dole pisało: "You lost 50 hitpoints ..... attack by a Hunter" W skrócie moje pytanie do was to: Skąd on się tu wzioł?! Ostatnio edytowany przez Kaper2005 - 02-07-2006 o 22:10. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 03 2005
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 10
Skille: 46/47
Poziom mag.: 2
|
![]() Może był najazd na Ab'dendriel
![]() Bo na powierzchni nigdzie się nie respi hunter , jedynie 2 piętra wyżej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Chyba nie... ![]() A jeśli serio to nic nie pisało że jakieś coś roaming for Ab'Dendriel. Proszę, odpowiedzcie skąd on się tu wzioł???!!! ![]() @down To nie był najazd.... chyba... Może ktoś go "zepchnoł" z góry Fermor Hills? Ostatnio edytowany przez Kaper2005 - 02-07-2006 o 19:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: In Your Brain...
Stan: Aktywny gracz
Imię: Nervusisko of honera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Feel The Hardcore
Świat: Honera
Poziom: 34
Skille: -/23
Poziom mag.: 37
|
![]() Nie zawsze jest ostrzeżenie o najazdach
![]() A co do tematu, to nie wiem, jak to się mogło stać, bo często chodzę tamtędy i nigdy Huntera ine spotkałęm (na szczęście ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2006
|
![]() Może był to wybryk gmów albo tajemny atak tak jak z pająkami w kazz
![]()
RETRAYED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Czasami można spotkać różne humanoidy w pobliżu FH. Nikt chyba nie wie z jakiej okazji się one tam pojawiają.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2006
Lokacja: Piła
Imię: Magic Ziomek
Profesja: Druid
Świat: Nova
|
![]() Cytuj:
a co do pytania to nie mam pojecia |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 03 2005
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 10
Skille: 46/47
Poziom mag.: 2
|
![]() @Up
Serio? Nie jestem taki ciemny , mówiłem tylko o miejscach niedalekich od Femor Hills a ty? @Topic Może gdzieś tam respi się Boss hunterów a to był jeden z jego sumonów ![]() Ostatnio edytowany przez PharadoX - 02-07-2006 o 21:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Jak się pojawiają stwory niewiadomo gdzie i kiedy to to chyba jest trochę bezsensowne, bo niejednemu graczowi ( mi akurat nie ![]() Wracając do tego co napisał ripper to może jest w tym racja, bo już kilka razy spotkałem przy FH Wild Warriora ale do tej pory myślałem że on jest lurnięty bo niedaleko (Przy mostku goblinów "za" FH) jest jego spawn. Bardzo wątpie w to że to był najazd na Ab'Dendriel, bo przecież, jak? Hunter napada na Ab'Dendriel? To nie ma sensu. A jak dotąd nic nie słyszałem o bossie Hunterów który je summonuje, a właściwie to wogule nie słyszałem o bossie Hunterów. Ostatnio edytowany przez Kaper2005 - 02-07-2006 o 21:58. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bosst
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 313
Poziom mag.: 11
|
![]() Wydaje mi się, że jest to coś w rodzaju najazdu bez ostrzeżenia. Miesiąc temu na Trimerze w miejscu które wskazałeś natknąłem się na 4 hunterów i 2 wild warriory.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
będę omijał to miejsce z daleka... Big THX |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 06 2006
Lokacja: Darashia
Imię: Markizek
Gildia: ~~**~~**~~**~~**
Świat: Harmonia
Poziom: 21
Skille: 16/21
Poziom mag.: 20
|
![]() Ja tez tam spotkalem hunteraz kiedys i kilka wildow moze z 5-6, obok fermour hils jest resp 1 albo 2 hunterow napowierzchni ale tam czesto ludzie chodza i go zabijaja, wiec zaaadko go mozna spotkac =]
EDIT: co zrobic zeby te linki byla jako obrazek? :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Lecz jeśli prawdą jest to co tutaj napisałeś to proszę aby ktoś z wyższym levelem to sprawdził i aby dodać punkt z hunterami na powierzchni do mapy respawnu na Tibia.pl ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 06 2006
Lokacja: Darashia
Imię: Markizek
Gildia: ~~**~~**~~**~~**
Świat: Harmonia
Poziom: 21
Skille: 16/21
Poziom mag.: 20
|
![]() Bo ten resp jest jakby na prawo w lasku jak ktosd lurnie to jest ;S
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Lokacja: Suwałki
Stan: Na Emeryturze
Imię: Silkov
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Polish Syndicate
Świat: Luminera
Poziom: 80
Skille: dobre
Poziom mag.: 65
|
![]() On poprostu respi sie nieregularnie wraz z kilkoma wild warrior'ami
btw 2 miesiące temu mój qmpel na map clicku poszedł z Kazz do Ab i poszedł sie odlać, podchodzi do kompa "You are dead" ![]() ![]()
Hail Polish Syndicate ![]() Kolega wroga wrogiem ? ![]() Ostatnio edytowany przez Silkov - 03-07-2006 o 08:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() No, patrzcie.
![]() ![]() Sorry za tą panikę, ale naprawdę mogłem paść, dobrze, że tamci kolesie ubili te Wildy. ![]()
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2006
Imię: Aynahanir
Poziom: 39
Poziom mag.: 45
|
![]() możliwe że tak było (o historii autora) ale możliwe też, że to jakiś PK który zsummonował 2 huntery. mógł strzelać PK i jest summony
ale nie wykluczam waszej możliwości
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Nie da się zsummonować huntera.
![]() @Edit Co ciekawe, Wildy zrespiły się na moich oczach, po prostu nagle 'zalogowało się' 6 czy 5 wild warriorów i zaczęły mnie lać. ![]()
Retired... Przepraszam wszystkich, jeśli kiedyś Was uraziłem, to już koniec. Ostatnio edytowany przez Garino Ardielowan - 03-07-2006 o 10:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Pythera
Poziom: 110
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7
|
![]() Hunter jest na 100% hmm
Więc z prawej strony są takie pólwyspy, w jednym widać że jest jakaś "zabudowana" jasknia, hunter(y) są Pólwysep wyżej (ten któego końcówka ucina się) ;P resp tam jest na 10000000% edit: przyzjalem się fotce i nawet widac tam Hunter's House, znajduje się mniejwięcej(patrząc od czerwonej kropki na mapce) /\ / -------/ taka dziwna strałka wyszła ;p btw- niby skąd ludzie za Tibii 7.4 lurowali huntery na amazon camp? ;s Ostatnio edytowany przez Gatho Gokhinin - 03-07-2006 o 10:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() A jeśli myślicie że ten hunter respi się gdzieś tam "zawsze" i to nie jest najazd, to proszę o zaznaczenie na mapce tego respa. |
|
![]() |
![]() |