|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 07 2006
|
![]() Nie wiem może to jest jakiś błąd, ale chodzi o to, że gram od niedawna i skiluje sobie postać na palladyna i nie wiem dlaczego znikają mi spearsy nigdy tak nie było
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() OMG to jest mega bardzo dziwne. Może to jakiś bug ?? Napisz do CipSoftu może dostaniesz mega master ultra shield. A tak wogóle to co to są SPEARSY ? To rodzina Britney ?? SEARCH BUTTON POWER !!
Baran to sobie możesz mówić na zwierzęta u siebie na wsi.
For the brothers at my side id be willin to die Getting high all the time id be willin to die We keep riding the streets me and my posse in crime For whats left of my life id be willin to die --------------------------------------------------- Ostatnio edytowany przez shadow1230 - 04-07-2006 o 08:52. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Jezeli to jest normalne to po porstu to powiedz baranie a nie zaczynasz się nabijać!! Nie grałem w tibie od 2 lat już więc mogło coś się pozmeiniać!
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() więc mogłeś poszukać jakieś tematy na ten temat co nie ? tak to normalne
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() szukałem ale nie było !!
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
PS Specjalnie nie podam linku, choc znalzlem ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 49+
Poziom mag.: 42
|
![]() Spearsy sie normalnie niszczą po kilku użyciach.
![]() PS.K..wa wiecie po co jest forum? Jak nie wiecie to przeczytajcie regulamin.Albo nie ułatwie wam to-forum jest po to aby zamieszczać posty jak sie czegoś nie wie,a jak nie umiecie odpowiedzieć na post to poprostu nie piszcie. ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: w mieszkaniu
Stan: Zbanowany
Imię: chuj ci w oczy
Profesja: Elite Knight
Gildia: członki
Świat: srova
Poziom: 696
Skille: 10/10
Poziom mag.: 55
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Dzięki Człowiek D bardzo
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Czerwieńsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wladczyni Mieczy
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 44
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
|
![]() Speary niszcza sie po kilku uzyciach, aby zapobiec przed ludzmi uzywajacymi macro. Nie sluchaj tych kolesi, ktorzy ciagle wyzywaja... Mowia tak bo nie znaja odpowiedzi a chca nabic sobie posta
![]() ![]()
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() A tacy co piszą odpowiedź, chociaż było to już kilkanaście razy poruszane na forum, to może są lepsi? Co by to było, gdyby nikt nie szukał? Wiesz jaki byłby śmietnik na forum?
I mogę się założyć, że ci panowie wyżej doskonale znali odpowiedź, tylko nie napisali jej, bo nie chcą utwierdzać innych w przekonaniu, że jak coś na tym forum było, a napiszą jeszcze raz, to odpowiedź uzyskają. @czlowiek D A teraz wyobraź sobie - nikt nie używa funkcji szukaj, a forum wygląda mniej więcej tak: tibia.com mi nie działa speary mi znikają, co robić? tibia.com - nie działa - co robić? Mam skille 12/13 - czy poradze sobie z demonem speary mi znikają - pomóżcie - help! itd. @topic: Znikające speary zostały wprowadzone kilka updatów temu, aby zapobiec szerzącej się fali osób używających botów, ale jednocześnie bardzo utrudniło grę normalnym graczom, gdyż spear łamał się (znikał) średnio co pięć uderzeń. Niedawno wprowadzono do tego poprawkę: speary znikają, ale już nie tak często.