|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Daleko
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Znam wielu magów i druidów (levele 20-25), którzy twierdzą, że nie da się dla nic expić na DC bo za dużo kasy idzie na manafluidy oraz, że Bandit ma za dużo hp i dużo many na niego zchodzi(bijąc z różdzki).
Pomyślałem troche o tym i wpadłem na pewien pomysł. Wymagania: -Level 22 lub większy -Convice rune -Full mana - ![]() ![]() Już tłumacze o co chodzi: Wystarczy dojść do miejsca ze spawnem Assassina, po załadowaniu many do pełna idzemy do niego, gdy do nas podbiegnie udeżamy go z Convice rune. Od tej chwili będzięmy zdobywać expo z dużo mniejszą stratą many(a może i bez straty ^^). P.S.(usuniete dziekij noobowatemu ![]() To tylko moja rada dla sorków/druidów, którzy podobnie jak znajomi uważają, że nie da sie expic na DC.
=[ Ostatnio edytowany przez -Maciek Mur- - 06-07-2006 o 12:57. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Lokacja: Wawa
|
![]() ! Witam ! Czesc , nie chce cie potepiac ![]() ![]()
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Daleko
![]() |
![]() Cytuj:
Mówisz "byle frajer", a ja zamiesztam temat tylko dlatego, że nie chcem kolejnemu sorkowi lub druidowi tlumaczyć, że da sie expić na DC.
![]() |
![]() |
#4 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2006
|
![]() Cytuj:
@topic W dc sie swietnie expi jesli nie ma ludu i jestesmy sami (co sie zdarza raz na rok), spokojnie mozna bic wszystko z combo exori vis+tempest rod - dobry exp, loot. Ostatnio edytowany przez noobowaty mistrz - 06-07-2006 o 12:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Pomysł może nie zaje hiper no ale można przyjać.
Jest jeden poważny minus... Długo Ci się ten assasin nie ostanie przy N00bach w Catedrze... Inny summon, owszem, ale nie wytłumaczysz ponad połowie ludziom w DC (Bo większość to nupy 12 lv), żeby Ci nie bili assa, ani nawet, że to jest summon... @Blackwolf Nie mądrz się -.-
"Non mortem timemus, sed cogitationem mortis" - Nie śmierci się boimy, lecz myśli o śmierci. Seneka Ostatnio edytowany przez Venderer - 06-07-2006 o 13:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fimmyr Zeron
Profesja: Sorcerer
Gildia: rock
Świat: Arcania
Poziom: 26
Skille: po co?
Poziom mag.: 25
|
![]() niewiem jak ty, ale ja expilem bez summonow wiadomo nooby sa i co jakis czas sobie afkowalem, a ja polecam tam chodzic od 19 lvl bo z wand of plague i dragonbreath (czasami scorpy sa i sllimy)mniej many zzeraja niz wand of cosmic od 26
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() ta za duzo many na manasy idzie.... wiec dlatego marnujesz nastepne 5 manasow zeby przejac assaina ?!?! omfg 5 manasow dla 20 lvl sorca styka na polgodziny expienia conajmniej (nie wiem dokladnie ale chyba nawet duzo wiecej) do tego przejmujac assaina tracisz exp to wogle gdzie tu zyski?!?!?
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
|
![]() Hmm...dużo kasy na manafluidy. Jak dla mnie to to jest dziwne bo tam 24/7 jest tłok i manaski idą bardzo rzadko czasem nawet wręcz wcale bo szukając potwora zazwyczaj odnowi ci się 2x tyle many ile jest potrzebne na jego zabicie. Takie są moje spostrzeżenia z expienia w DC ale może się myle. Druga sprawa dziwna dla mnie to czemu assasin? Czy on jest jakiś super mocny albo wytrzymały?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2006
|
![]() tam sie oplaca chodzic dopiero od 33 lvla bo na full respie trudno wyrobic ze slabymi rozdzkami i sporo hp schodzi (a jak jest duzo ludzi to z kolei wolny exp)
|
![]() |
![]() |