|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Lunara
![]() |
![]() Oto zdjątka z polowania na hero. Dałem ich pare, ale sądzę że raczej zanudze was na śmierć. W chwilach kryzysu nie miałęm czasu cykać zdjęć, ponieważ musiałem ratować tyłek paladyna lub swój własny
![]() -Ja i pan Legolas ubijamy jednego z pierwszych hero. ![]() -Hero są zawzięte, dokuczały nam nawet po śmierci. ![]() -Zdarzały się też "cfaniaki". Niby dzielny a strzela mi w plecy, zupełnie nie jak przystało na bohatera =/. Naszczęście pan legolas szybko skrócił jego pasek hp ![]() ![]() -Leguś się popisuje, 125 w Hero ![]() ![]() -Założyłem sie z tym Hero że nie dojdzie do mnie żywy, oczywiście wygrałem zakład :>. ![]() -Przyszedł Sitek i przyprowadził mi paladyna bo Lego musiał kończyć, w takim składzie Hero padał po 5 sekundach, nawet sobie pobiegać nie mogłem ![]() ![]() -SESS - Super Evil Sita Soloer ![]() -Lubicie Tine Turner? Czasami śpiewaliśmy "We dont need another hero" a ja robiłem za Mad Maxa, chociaż przyznaje że Mel wypada w tej roli lepiej ![]() ![]() -Ten hunt był nie udany bo prawie nic nie wypadło, ale pod koniec każdych SS trzeba dać jakiegoś loota, więc pokazuje wam zdjątko rzeczy które mam na sell i kasy którą zarobięłm już za sprzedane itemy. 4 dni siedzenia na hero i też takie możecie mieć ![]() ![]() To już koniec, jeśli podobają się wam moje screenshooty to bardzo prosze abyście podładowali moją reputację ![]()
Braveheart of Lunara 00:00 You see a drefia sword (Atk:40 Def:35). It weighs 15.0 oz. Said to be crafted by tibian gods themself. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2004
Lokacja: Fibula
![]() ![]() |
![]() Po pierwsze:
Poniewarz jestem entuzjastą takiego typu zarabiania kasy, dodalem ci jeden punkt do reputacji. Po drugie: WIELKIE CONGRATULATIONS za taki hunt. Po trzecie: Móglbys podac lvle i skille uczestników huntu. To mogloby podladowac troche entuzjazm do twoich screenów. Wiadomo im leprze osiągniecia w skillach i im mniejszy lvl tym bardziej podobajom sie screeny. Po czwarte: Nie napisales ile na ten hunt poszlo uhów (w sztukach a moze w BP). Po piąte i ostatnie w tym poscie: Powiedz na którym serverze grasz, poniewarz mam chetke na niektóre rzeczy z tego lootu, a nie wiem czy mozliwy jest kontakt z tobom bezpośrednio w tibii. Pozdro wszystkich znajomych z Julery Eragdush Ostatnio edytowany przez Wit - 11-08-2004 o 20:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Spoko screeny masz odemnie punkt! Screeny nie byly takie nudne jak pisałeś na początku!!
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Screeny są super, a loot jest większy od mojego całego stuffu (w końcu mam 8 lvl paally
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
Lokacja: z Krzesła przed kompem.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestarvind
Świat: Obsidia
Poziom: 8
Skille: ;x
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() SSy ładnej jakości, no a i loocie nie wspomnę!
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
1. Thx ![]() 2. Thx again ![]() 3. -Gasior the Brave -Legolas Berserker -Rocco Blasphemy -Melithra -Sitawuze Wybaczcie że nie podam wam skili i leveli ale już mnie to denerwuje, pisze posta trzeci raz. Dałem nicki więc sprawdźcie, w skrócie ja mam 83/82 jako 63 Elite, Legolas ma 5~ i dysta 8~, Rocco i Melithra to palki 4~ z dystem 77 a Sita paker 71 royal i dys 9~. 4. Na hunt poszło 3 bp UH (wejście/wyjście kosztowało ponad plecak) i 5-6 bp boltów. 5. Gram na Lunarze ![]()
Braveheart of Lunara 00:00 You see a drefia sword (Atk:40 Def:35). It weighs 15.0 oz. Said to be crafted by tibian gods themself. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2004
|
![]() LA LA LA lubię oglądać screeny z hero a szczególnie jak " Wojownicy " są z tego samego świata co ja
![]() You see a bed Legolas Berserker is sleeping her. xDDD free itans pls <lol> pozdrooooooooo!!
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hehe...a to śpioch jeden :>
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
![]() skriny były swietne wiecej takich ss-ów nie byly takie nudne jak pisales na początek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2004
|
![]() Bardzo ładne ss gratz loota
![]() ![]() Po ile dziennie siedzialeś przez te 4 dni z góry thx za odpowiedź ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Deeper than hell
![]() |
![]() No gratz, gratz... na skrinach rzeczywiscie mogloby byc wiecej akcji ale wybaczam xD
Gratz loota... w sumie nie jest taki najgorszy. Mi nigdy nie wypadly jeszcze c-legsy ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2003
|
![]() Hmmmm... to jest double spawn?
![]() Screeny bardzo ladne... loot tez... Carry on ![]() Masz u mnie duzego plusa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To jest double spawn, pisząc ci odpowiedź właśnie siedze na hero i zgadnijcie co się stało. Otóż siedzimy już 30 minut i mamy: Warhamer, Fire Sword i Crown Armor. Zbroja i miecz wypadł z hero jeden po drugim, dziś chyba szczęśliwy dzionek
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2004
Lokacja: Szczecinek
![]() |
![]() Ssy Byly ladne ale czuje nie dosyt
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() Super SS !
Super Loot ! Gratz ! ![]() Powodzenia w kolejnych huntach... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2004
|
![]() Yo
Byłem na tym huncie dlatego że pallka miałem odprowadzić na Hero Omg ![]() podrodze sam wszytko musiałęm powybijać i na pojedynczym Hero na solo wziąść ![]() ![]() Daje plusika ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2004
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Zamiesćcie coś troszkę ciekwaszego... hero są na maxa nudne :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2004
|
![]() Ssy, swietlne nie mam nic do zarzucenia pozatym ze hero najlepiej wywalic w 2 osoby albo solo palkiem 70lv+ najmniej osob do podzialu lootu ;P Ocenia: 5
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
|
![]() |
![]() |