|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Aktywny gracz
Imię: Latimerid
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Oath of Revenge
Świat: Titania
Poziom: 60+
Skille: PoCoMi
![]() |
![]() Szczerze mówiąc nienawidzę redskulli zabijają bez niczego więc mówmy tutaj o przyczynach i jak was zabił jakiś redskull . !!
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Mythera , Kapitan Popo
![]() |
![]() Cytuj:
2. 90% red skuli nie nie mass pk tylko zabijali duzo noobków!!!!!!! Sam nie mam takiego kumpla co jest pk tylko ma red skula bo zabił za dużo noobków a zresztą widać mój team na zdjęciach temat: Mythera-Dl hunt
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() To ja opowiem cos takiego:
Mialem ~25 lvl ryckiem, ide expic, jeszcze jestem w kazo, a tam stoi jakis white skull. Patrze look, 9 lvl. No to jest okazja, to go leje. On zdziwiony, ze go atakuje, ja zdziwiony, ze jednocyfrowe hity mu wale. Ale spoko, z hmm zaczalem walic i zaczelo lepiej isc. Koles ucieka po schodach, probuje mnie zgubic, ale dogonilem go kolo pol uprawnych i zabilem. Patrze, a tam w-hammer! (do tego jeszcze jakies pol bp hmmow, drugie pol blankow, wedka i pare innych smieci). Lece zaniesc w hammer do dp, ale mam blokade bo atakowalem gracza. No to czekam, w miedzyczasie wlazlem na tibia.com, i patrze ze jakis koles 2 razy zabil tego goscia co ja. Po 10 min ide do depo, chowam lup i zagaduje mnie tez koles, ktory zabil 2 razy kolesia, ktorego ja zabilem (wiem, ze gmatwam, ale inaczej sie nie da ![]() ![]() |
![]() |
![]() |