|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Tak wiec Wieszok, z okazji Twoich urodzin, zyczec Ci wszystkiego Najlepszego, multim postow, reputacji na forum i super imprezy urodzinowej
![]() ![]() <w oddali slychac: "sto lat!!!... sto lat!!!... niech zyje zyje nam!!!...">
Jestem fanem sailor moon! Ostatnio edytowany przez Gewof - 11-08-2004 o 10:11. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() By tradycji stało się zadość...
![]() Oczywiście wszystkiego najlepszego ![]() Twoje zdrowie! ![]() Ostatnio edytowany przez Dan the Automator - 11-08-2004 o 10:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
|
![]() Wszystkiego najlepszego Wieszok!!!!Zycze ci zebys zyl 100 mial, duzo kasy ,szczescia i wogle wszystkiego najlepszego co jest na swiecie ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
|
![]() No cóż będe się powtarzał
![]() ![]() HAPPY BIRTHDAY! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() WKlej sobie do gg i powieksz na full screen.
![]() :[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[ :[:[<nie>:[<nie>:[<nie><nie><nie>:[<nie><nie><nie>:[<nie><nie><nie>:[<nie>:[<nie>:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[ :[:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[ :[:[<nie><nie><nie>:[<nie><nie><nie>:[<nie><nie><nie>:[<nie><nie><nie>:[:[<nie>:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[ :[:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[:[:[<nie>:[:[:[:[<nie>:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[ :[:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[:[:[<nie>:[:[:[:[<nie>:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[ :[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[ :[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[ :[:[:[:[<nie><nie><nie>:[<serce>:[<nie><nie><nie>:[<nie><nie><nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie><nie>:[:[<nie><nie><nie>:[<nie>:[<nie>:[:[ :[:[:[:[<nie>:[<nie>:[:[:[<nie>:[<nie>:[:[<nie>:[:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[:[ :[:[:[:[<nie><nie>:[:[<nie>:[<nie><nie><nie>:[:[<nie>:[:[<nie><nie><nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie><nie><nie>:[:[<nie>:[:[:[ :[:[:[:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie><nie>:[:[:[<nie>:[:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[:[<nie>:[:[:[ :[:[:[:[<nie><nie><nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[:[<nie>:[:[<nie>:[<nie>:[<nie><nie>:[:[<nie>:[<nie>:[:[<nie>:[:[:[ :[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Dziwnówek
|
![]() HAPPY BEER`s day
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Dziękuje wszystkim którzy dotąd się mi wpisali i tym którzy mają sie zamiar wpisać. A wszczegulności Gewofowi za załorzenie tego tematu którego wogule nawet się niespodziewałem w najsmielszych snach
![]() ![]() Wielkie THX 4 @LL
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Morze ( no gdzie może mieszkać Makrela jak nie w morzu)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Makrelus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Killer Teddybears
Świat: Hiberna
Poziom: 52
Skille: 21/27;)
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() No, Happy Birthday, wszystkiego najlepszego, gute Geburtstag, więcej jezyków nie znam
![]()
![]() |
#9 |
Nieobecny.
|
![]() Zdrowie Tfoje f gardło moje!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Dużo szczęścia i leveli, niech Ci mordka się weseli.
![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
|
![]() Dolaczam sie! wszystkiego !
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Sto lat i wszystkiego najlepszego !
Gratz kolejnego levelu w rl. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 104
|
![]() Zostalo mi jeszcze cos do picia no to jak to scor powiedzial Zdrowie twoje w gardlo moje! NIech zyje solenizant!
с днем рождения 誕生日おめでとう 生日快樂 No a po polskiemu to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! A teraz zasowaj na popijawe ![]() ![]() (mam nadzieje ze twoj komp rozpozna cyrylice, japonski i chinski tradycyjny :>) Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 12-08-2004 o 19:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Tak! Super Genialnie! Jak ja miałem 14 lipca urodziny to się żaden taki temat nie pojawił... ![]() ![]() Wszystko naj, naj, naj Wiesiu! ![]() ![]() P.S. Drom znowu zepsułeś mi przeglądarke... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
![]() * Dr. Omader is teh 1337 |
|