Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 11-07-2006, 13:06   #1
noobowaty mistrz
Zbanowany

noobowaty mistrz's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2006

Domyślny Ukryte Scaraby

Proszę o zamieszczenie w tym temacie mapki z pokazanym miejscem, gdzie mam kopac, aby dostac sie do ukrytej jaskini scarabow. Z gory dziekuje za pomoc.
Przeszukalem cale to forum i nie znalazlem nigdzie dokladnej odpowiedzi, gdzie mam kopac aby dostac sie do tej jaskini. Jesli juz ktos na forum to pokazal to sorry i prosze o usuniecie tematu. Jesli juz moderator ma usunac temat to bardzo prosze o podanie w powodzie linka do tego opisu. I nie interesuja mnie wypowiedzi noobow wiec jak ktos ma napisac odpowiedź w stylu "nie podam ci gdzie to jest bo bedzie duzo noobow" albo "kop na pustyni, dokladniej nie podam" to lepiej niech sie w ogole w tym temacie nie wypowiada bo nie o to mi chodzi. Nie jest to quest spoiling wiec wolno mi wiedziec.

PS. Ogladalem filmik z ukrytych scarabow z serii zwiedzaj z cichym wiec wiem mniej wiecej gdzie to jest (tzn wiem ze w polnocno-zachodniej czesci pustyni) wiec jesli ktos ma zamiar napisac tylko to samo co ja w nawiasie to niech sobie daruje.

Za pomoc daje reputa.

Ostatnio edytowany przez noobowaty mistrz - 11-07-2006 o 13:11.
noobowaty mistrz jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-07-2006, 13:11   #2
Frapper
Użytkownik Forum

Frapper's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Funreal World
Wpisy bloga: 1

Frapper ma numer GG 1002880
Domyślny

Nikt Ci raczej nie powie bo to doskonałe miejsce expa. Powiem, że na prawo od pólnocnego spawnu dragów jest palma. W promieniu 20 kratek wokół palmy jest ukryta dziura, poszukaj.

Z tibia.org.pl się urwałeś? Reputy chcesz dawać? d ;

http://mroziak.blogspot.com/
Pierwszy uzytkownik ktory reportuje wlasne posty.

<Tompior> ale najlepsze z kont evana
<Tompior> Rothes_pompowacz_arbuzuw

Ostatnio edytowany przez Frapper - 11-07-2006 o 13:14.
Frapper jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania