|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2006
|
![]() Proszę o zamieszczenie w tym temacie mapki z pokazanym miejscem, gdzie mam kopac, aby dostac sie do ukrytej jaskini scarabow. Z gory dziekuje za pomoc.
Przeszukalem cale to forum i nie znalazlem nigdzie dokladnej odpowiedzi, gdzie mam kopac aby dostac sie do tej jaskini. Jesli juz ktos na forum to pokazal to sorry i prosze o usuniecie tematu. Jesli juz moderator ma usunac temat to bardzo prosze o podanie w powodzie linka do tego opisu. I nie interesuja mnie wypowiedzi noobow wiec jak ktos ma napisac odpowiedź w stylu "nie podam ci gdzie to jest bo bedzie duzo noobow" albo "kop na pustyni, dokladniej nie podam" to lepiej niech sie w ogole w tym temacie nie wypowiada bo nie o to mi chodzi. Nie jest to quest spoiling wiec wolno mi wiedziec. PS. Ogladalem filmik z ukrytych scarabow z serii zwiedzaj z cichym wiec wiem mniej wiecej gdzie to jest (tzn wiem ze w polnocno-zachodniej czesci pustyni) wiec jesli ktos ma zamiar napisac tylko to samo co ja w nawiasie to niech sobie daruje. Za pomoc daje reputa. Ostatnio edytowany przez noobowaty mistrz - 11-07-2006 o 13:11. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nikt Ci raczej nie powie bo to doskonałe miejsce expa. Powiem, że na prawo od pólnocnego spawnu dragów jest palma. W promieniu 20 kratek wokół palmy jest ukryta dziura, poszukaj.
Z tibia.org.pl się urwałeś? Reputy chcesz dawać? d ;
![]() http://mroziak.blogspot.com/ Pierwszy uzytkownik ktory reportuje wlasne posty. <Tompior> ale najlepsze z kont evana <Tompior> Rothes_pompowacz_arbuzuw Ostatnio edytowany przez Frapper - 11-07-2006 o 13:14. |
![]() |