|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 08 2004
![]() |
![]() Chciałem wam pokazać spotkanie mojego druida z GM'em Manina Lunara. Poinformowałem go o tym że w pobliżu venore (roty) na skałce zlokalizowałem 3 graczy trenujących AFK
![]() 1. GM daje im szansę i oczekuje 15 minut na ich przybicie ![]() 2. GM banuje jednego gracza aby zrobić dla mnie miejsce ![]() ![]() 3. Ja wkraczam do akcji i zabijam pierwszego afk'era... ![]() 4. a następnie drugiego afk'era (obaj zostali następnie zbanowani) ![]() ![]() 5. Po wykonaniu dobrej roboty GM żegna sie ze mną a następnie znika ![]() I to by było na tyle. Może i było to troche "hamskie" zachowanie z mojej strony ale teraz te osoby mają nauczke za nie przestrzeganie regulaminu tibii jaki jest narzucony na graczy. ![]() Ostatnio edytowany przez Legolas Berserker - 11-08-2004 o 18:03. Powód: Źle edytowane zdjęcia |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
|
![]() nie no wymiekam niezla akcja. ale ze gm ci pozwolil ich zabic zanim ich zbanowal. niezle jaja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Lunara
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
Braveheart of Lunara 00:00 You see a drefia sword (Atk:40 Def:35). It weighs 15.0 oz. Said to be crafted by tibian gods themself. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() thx ale wystarczyło tylko powiedzieć jak to się robi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Lokacja: Z nienacka ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() hmm.. to mi powiedz czemu ich nie wywaliło po 15 minutach oczekiwania GM'a ... a po za tym mojego brata (larry blanka) i sir michael romeo też zbanował po tym jak trenowali 3 dni afk czasami tylko pilnując... wystarczy mieć skulla żeby nie wywaliło z gry
pozdro lego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nikt ważny
|
![]() no, no...ale licz się z tym że oni na tobie będą szukali zemsty...
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Lunara
![]() |
![]() Może sie to wam nie spodobać ale dla mnie Manina to dziw**. Byłem tutorem i za napisanie off topic na tradzie, ponieważ pomyliły mi się kanały dostałem bana. W tym samym czasie spamowało tam około 7 osób. Nie moge teraz być tutorem, straciłem tydzień grania a ona nawet sie do mnie nie odezwała.
I to ma być sprawiedliwe? Ona poprostu dała dup* za to żeby zdobyć pozycje GM.
Braveheart of Lunara 00:00 You see a drefia sword (Atk:40 Def:35). It weighs 15.0 oz. Said to be crafted by tibian gods themself. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 03 2004
Lokacja: Lewin Brzeski
![]() |
![]() Srary lepszej akcji z GM'em nei widziłem.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Wywala po 15 min. A jest taki mądry program Tasker. Który pomaga u3mac sie w grze gdy afkujesz (powtarza nagrane ruchy). A co do GMa, jest to z jego strony niedopełnienie obowiązków. Oznacza to że nie zasługuje on na funkcję GMa. Wystarczy napisać list do CIP, link do ss i już ma po GMie. Kthxbye |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xadam
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 120
Skille: 97/96
Poziom mag.: 7
|
![]() Hehe, to normalne, że GM pozwala zabić afkerów. Oni nie dostają bana za afk, tylko za macro, które umożliwia im stanie w grze przez więcej niż 16 minut.
@Gasior Zapomnialeś dodać, że ten twój offtopic zawierał formę hasła i numeru do tibii. Manina spełniła tylko swój obowiązek. A jeśli chodzi o banowanie to nie wiem czym się tak podniecacie, jak GM wpada na świat luna***ski to zawsze mu podaje listę kolesi łamiących reguły i lecą bany...nic w tym nadzwyczajnego. BTW. coś wam filtr nie działa bo mi nie przepuszcza słowa "luna***ski" Ostatnio edytowany przez Xadam - 11-08-2004 o 18:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() @GASIOR
Jeśli kolega Mop ma rację to ja na Twoim miejscu GASIOR już pisałbym liścik do CIPsoftu ![]() Co do akcji to jest niezła... byłem uczestnikiem lepszej jednak brak z niej ssów... chodziło o to jak Manina wpadła na POH i Przed świątynią powyganiała graczy do depotu... chodziło o graczy poniżej 10 lvla gdyż oni tylko lurowali potworki i przez to niektórzy mięli w tym dniu deady. Wyganiał ich sposobem może kijowym ale nasłał na nich swoje summony które goniły gostków aż do miasta ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Uhm, następny przykład debilizmu gmów. Lurowanie jest częścią gry i GM NIE MA PRAWA wywalić ludzi z pohu. Manina może się już powoli żegnać z byciem gmem. A co do tych 15 min to nie jestem całkiem pewien. Tylko 85%. Heh... Yours, Dirval |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Przydatne i w dodatku LEGALNE. Programy zmieniające skrypt tibii są nielegalne. Ten program został pomyślany nie dla tibii więc nawet nie ma co sie hacka obawiać. Yours, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 04 2004
Lokacja: Olsztyn
![]() |
![]() eh zle zrobiles ze nie zakryles nicku maniny i teraz se ludzie szpanujom ze cho "ja se wysle liscik do cip`ów i manina nie bedzie juz gm a co do ego zabijania itp to fajnie osobiscie manina mi nic zlego nie zrobila (gadalem z niom juz nie raz)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio bana dostalem jak blokowałem palkiem behemota i spamowałem exura vita. Fun eh? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Lokacja: tu i tam
Profesja: Sorcerer
Świat: Berylia
|
![]() A w/g mnie jesteś zwykłym frajerem bo sprzedales chłopaków
![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 03 2004
Lokacja: Lewin Brzeski
![]() |
![]() Moim zdaniem dobrze że ich sprzedał, bo powinni sie jakoś zabespieczyć w takich sytuakjach np.: jeden powinien ich pilnować. Mają nauczke na przyszłość.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |