|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Sthlm
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Gildia: Lords of The World
Świat: Valoria
Poziom: 16
Skille: 13/19
Poziom mag.: 12
|
![]() Na Valorii jest duzo PKerow... Jak ktos chce tam zaczynac to najlepiej w Ab'Dendriel. Tam jest spokojnie i jest bardzo malych PKerow. W Thais nawet balem sie wyjsc z dp. DP w Thais jest przepelnione przez PKerow, w srodku i na zewnatrz. DP w Ab'Dendriel jest spokojne i czesto puste, co moze byc troszke przeszkadzac gdy chce sie cos sprzedac, ale to jest piekne miasto.
Bardzo polecam, bo rownierz jest tam dobre expowisko. Duzo troli a bardziej w glebi Skeletony, rotwormy, slime'y i inne. Klucz mozna kupic tuz kolo wejscia za 50gp. Bardzo wam polecam to miasto!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2005
Imię: Sammen
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 21
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Jak chcesz opisywać miasto, to jest od tego temat, a po twojej składni widze, że albo masz baaardzo mało latek, albo nie chciałeś chodzić do szkoły (takich powtórzeń nie robią nawet bardzo zdenerwowani), a PK jest durzo na wielu światach. Pamiętaj też, że bez powodu nie powinni się na ciebie rzucać (zależy od świata).
Edit@: O żesz.... dopiero przeczytałem to co napisałeś niżej, a konkretnie to "bardziej w glebi". Czy ty na pewno jesteś Polakiem?
"Szybkie decyzje, to złe decyzje." Ostatnio edytowany przez Wiedźmin - 16-07-2006 o 22:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Płock
Imię: Hax Ze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Czekam na new world
Świat: Selena
Poziom: 23+
Skille: xx/22
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Cytuj:
czy ty napewno jest Polakiem ? @topic widze ze nie duzo wiesz o Tibi ... poczytaj wiecej moze sie dowiesz ze ten temat z pewnoscia jest nie potrzebny ;-).
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: L
Profesja: Paladin
Gildia: Soldiers of Honour
Świat: Celesta
Poziom: 23
Skille: 69/42
Poziom mag.: 12
|
![]() ![]() Ab może jest piękne ale skoro nie można sprzedać nic w dp bo pust jest to po co je odwiedzać !! ![]() Venore to piękne miasto na bagnach i są tam cudowne domy w których można sie pochwalić !!! W mojej pierwszej Odpowiedzi na temat domów odpowiedziałem negatywnie na ten temat . jak masz FULL kasy to kup dom ale po co wydawać jak te pięniądze możesz podarować zaczynjaącym dopiero grać graczom( ![]() Możesz się podniecać chatką , ale tacy ludzie jak ja nie patrzą na popisówki innych HEHE CYA ![]() |
![]() |
![]() |