|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Oczywiście nie dając mi dojść do głosu temat został zamknięty, podziwiam polot rozmówców, czyli modków. Jakie to błyskotliwe... Nie pozostaje mi nic innego jak napisać CH.UJ WAM W DUPE, bo chyba nic innego nie dociera do waszych durnych łbów (czego się spodziewać po dzieciach neostrady?). Admini tutaj zachowują się jak kacza władza, eliminują (chętnie mogę napisać w jaki sposób) ludzi którzy im zagrażają (czyt. inteligentych takich jak np. ja oczywiście) a zostawiają głąbów (czyli niepotrafiących myśleć dzieciaczków, średnia wieku tibia.pl to przecież 9 lat).
Uszanowanko Ostatnio edytowany przez Guzik - 17-07-2006 o 12:17. |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Ta jest! Poteflony jedne i buce!
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() A chcesz kupić leoparda ode mnie? I wielbłąda od Adolpha?
Bo wiesz, słabo schodzą, ale wyższa inteligencja w tWOJEJ osobie na pewno doceni ich wartość.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() TAAK!
Koniec z tyrania! Mamy tego dość ! Robotnik też człowiek! STRAJK ! STRAJK ! STRAJK ! Guzik ala Wałęsa: Idź stąd.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Nie wspomniałeś o średniej iq, którą tY zaniżasz. Gratuluje pANU i powodzenia, bo na kontakty międzyludzkie to tY się nie nadajesz.
Sklasyfikowali cIĘ jako debil, czy kretyn? |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Kiedy modki cię zobaczyły, schowały się pod kanapę, tak się przestraszyły.
Zagrażasz upadkiem generacji 9 latków, którzy są całkiem inteligentni. Nie niszcz nam tego! :< |
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Szczerze mowiąc, to zamknąłem temat, zeby "chopaki" z IRCa przestali sie dowartosciowywac Twoim kosztem. Twoj sposob na okazanie mi wdziecznosci bardzo mnie wzruszyl.
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() No tak, teraz to naprawde pokazales w jakim wielkim bledzie byli wywalajac cie z kanalu. Jakze to my niedobrzy i zli jestesmy bo nie pozwolilismy tobie pier... glupot... Naprawde pokazales kto tu ma racje, kto jest dorosly i inteligentny...
BTW przewaznie ludzie tacy jak ty pisza ze srednia wieku na forum to 12 lat. Z tym ze ludzie w wieku 12 lat nie napisza ze tak jest, wiec obniza ta srednia i powiedza ze jest 9 tak jak ty uczyniles. O tak jestem dzieckiem neostrady, mam garba, niemyje sie, a wogole to jestem Pogo z marsa i smierdza mi stopy. To ze internetu to ja uzywalem jak ty z drabina na poziomki chodziles to tez nie wazne... Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Nieobecny.
|
![]() Guzik ?! Dostałeś bana na dwa lata (czy rok) za gówniarstwo przewlekłe, ale widzę że jednak ci nie pomogło... BTW: uwielbiam mieć ostatnie słowo
![]() |
![]() |