|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() Otoz mam takie pytanie:
Jaki jest program aby Neostrada sama mi sie wlaczala przy wlaczeniu komputera? Bo za kazdym razem gdy wlaczam/restartuje moj komputer musze wlaczac Neo..(Neostrada Plus>ON). Jak zrobic aby takiego czegos nie bylo i odrazy mialbym wlaczona Neostrade? P.S. Moj kolega ma tak zrobione ale nie wie jak to zrobic i wogle nic nie wie (taki mol ze szok ![]() ![]() P.S. 2 Prosze o pomoc ![]() ![]()
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2005
|
![]() Powinieneś mieć liveboxa, mój kumpel z krakowa to ma i nie musi się łączyć z neostradą przy wlączeniu kompa-odrazu net sie załącza.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() shider.net/AutoConnect/
szukanie nie boli |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() Dzieki.
![]()
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |