|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2006
|
![]() Piszę to na forum, bo wpadł mi do głowy świetny pomysł, a nie wiem jak innaczej mogę go wprowadzić w życie. Jeżeli ktoś wie jak to proszę... Jesem początkujący. Gram od niedawna. I już 5 razy zostałem w jakiś spokób okradziony. Raz ktoś podarował mi butelkę trucizny mówiąc, że to lekarstwo, raz widząć, że ledwo żyję podpychał mi stworzonka do walki
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mikael Wilde - 17-07-2006 o 21:52. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() A wpadłeś na prosty fakt ludzkiej mentalności? Tj. zgłaszanie przestępstw, które miejsce nie miały?
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ha! To by i chuligani musieli powstać !
![]() A byliby też tacy z tarczą i hełmem na głowie? ![]() Widać, że jesteś początkujący.. Pomysł do bani.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Oczywiście, że wpadłem na ten poysł. A rozwiązanie jest bardzo proste. Płatne są tylko te przedmioty, których kradzież została zgłoszona. Jeżeli zgłosić przestępstwo, którego nie było, to ten przestępca raczej nie miał by tego co "ukradł"... Więc o łowca nagród nie zyskałby kasy, a zgłaszający tych przedmiotów. A domniemany przestępca to nie wiem. Trochę by stracił, ale to też dałoby się jakoś rozwiązać. Mały problem. Zresztą musiałby się komuś narazić, że tamten go podał... pomyśle i jeszcze coś napiszę...
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() A tobie Kaczi to nie wiem wogóle o co chodzi. A pomysł jest dobry. Zawsze chciałem zostać łowcą nagród...
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Srr ale daj sobie siana z takim czymś :S nigdy sie na takie cos nie zgodzą.
Może jak swoją tibię stworzysz ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Noo, jasne. Zabójca...Ups, nie tak... Łowca nagród nie zyskałby faktycznie niczego - poza tym, co 'spadłoby' z ofiary. Zlecający nie zyskałby nic - poza śmiercią kogoś, na kogo śmierci mu zależało. A ofiara faktycznie straciłaby malutko - niespodziewana śmierć, 10% skilli i expa w dół, przerwa być może w środku expienia albo treningu...
Pomysł jest do dupy, bo jest kompletnie niedopracowany, a co za tym idzie, nierealny do wprowadzenia.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() A co tibia.pl ma z tym wspólnego? Masz pomysł, to leć na tibia.com.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |