![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2003
|
![]() Jaka jest mowa orka? Chcę kupić u niego łuk - szukałem na forum wyszukiwareczką ale powyskakiwały tak dziwne tematy że nawet po przeglądnieciu kilku z nich nic nie znalazłem... powinno być coś takiego że znalezione słowo jest pogrubiane tak jak w phpbb...
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 10 2003
![]() |
![]() Po co ty mówisz na temacie BROŃ o języku? Oto co udało mi sie przez całą moją dotychczasową gre sprowadzić:
Hi - Charach Bye - Futchi Yes - Mok No - Nok Buy - Gos Buy - Goshak Weapon - Porack Sword - Burka bata (85gp) Sabre - Charcha (25gp) Hatchet - Hakhak (85gp) Short sword - Burka (30gp) Bow - Batuk (400gp) Arrows - Pixo (30gp/10arrows) Armor - Bora Studded armor - Tulak Bora (90gp) Leather Armor - Aka Bora (25gp) Shield - Dora Studded Helmet - Grofa (66gp) Brass Shield - Dongacharach (65gp) Studded Shield - Tulka Dora Leather Shield - Aka Dora Studded Helmet - Grofa (66gp) |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2003
|
![]() Znalazłem już to właśnie na tibia.gery.pl.
Wpisuję: charach (enter) goshak (enter) batuk (enter) mok (enter) a on nic... odzywa sie tylko na polecenie charach ;/ |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2003
![]() |
![]() bo musisz powiedziec
charach (enter) goshak batuk (enter) mok (enter) ps. nie kupuj u niego luku bo sie nie oplaca, na mainie dostaniesz o wiele taniej. No chyba ze chcesz zostac na rooku na zawsze to wtedy sie oplaca |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2003
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Ja na mainie za 100 kupilem. Chyba sie oplacalo, ale odrazu cala kasa na strzaly poszla...
|
![]() |