|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Podczas tworzenia mojej nowej komplikacji, podczas ładowania obrazów wideo pojawił się błąd. Zamiast normanego obrazu jest zielony ekran, mimo, że normalnie są dźwięki i/lub muzyka z obrazu. ktoś wie, jak temu zaradzić? Oto screen:
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Nie mam zielonego pojecia o tworzeniu filmow, ale na pierwszy rzut oka nie ma kodekow.
![]() |
#3 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Jezeli w normalnym odtwarzaczu pokazuje Ci sie obraz tego co chcesz umiescic na tej "komplikacji" to tutaj tez powinno byc dobrze... jak tam tez Ci sie nie wyswietla to brak kodekow
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tak, normalnie tez mi się tak wyświetla.....wie ktoś z kąd takowe kodeki mozna ściągnąć??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
http://www.programs.pl/program,159.html http://www.download.net.pl/105/K-Lite-Codec-Pack-Full/ Ja uzywam tych kodekow, mi wystarczają wg mnie dobre ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Thomisson zassaj sobie filtr fddshow (ffdshow?). Uzywam go od ok 2 lat i nic pozatym - wszystko smika. Jedyne co musialem doinstalowac to kodeki do RMVB
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dziękuję wszystkim serdecznie za pomoc, już wszystko smiga ładnie, temat do zamknięcia. Niedługo może umieszczę tutaj skończony film
![]() |
![]() |
![]() |