|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Chodząc po mino mieście znalazłem ostatnio ołtarz który znajduje się daleko na południu tego miasta.
Oto tekst z tego ołtarza: 17:49 You see a monument. You read: Here died many brave minotauri to destroy the demons and their minions that have haunted this place. After the mourning the sacrifice will give us the power to restore the cave to a part of our town. Czy to tylko ozdoba czy coś więcej?? Z góry dziekuje ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Stan: Tutor
Imię: Dagothar
Profesja: Paladin
Gildia: Nie twój zasmarkany interes
Poziom: 7
|
![]() Tak, coś wiecej. A mianowicie pomnik. Kiedyś Mint~ zupełnie inaczej wyglądał, były tam demony. Ładnych parę lat temu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Stary, chyba nie ten dział.
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() a coś tak bardziej dokładnie czy wiąże sie z tym jakiś quest czy ktoś wie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
juz wykazałem sie naprawde dużą prubowałem dowiedzieć sie tego od 2 npc w -marvik -prisoner nic konkretnego przejżałem księgi w mintwailn i nic Probowałem składać ofiary na w/w ołtażu i znowu nic po zatym nie założył bym nowego tematu gdyby -był już na forum(niema Szukałem) -i gdybym wcześniej nie szukał sam |
|
![]() |
![]() |