|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
|
![]() Dzisiaj rano zwyczajnie grałem i nagle wylogowała mi sie postać i wyskoczyła tabelka. Pisze na niej:
Your character is banished because of his/her name. Zakładam że jest to ban ale nie wiem z jakiego powodu i jak dlugo potrwa?? ![]() ![]() ![]() Panowie próbowalem wstawić zdięcie ale wyskakiwał mi błąd, a że wstawilem temat do tego działu to dlatego ze jest tu najwięcej oglądających. Administratorzy prosze tego nie usówać bo jest to naprwde ważne. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
|
![]() To sobie przetłumacz z angielskiego -.-" Miałeś nick niezgodny z Tibia Rules i dostałeś namelocka. Zaloguj się na swoje konto na tibia.com i zmień nick tej postaci.
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik forum
|
![]() Nie umiesz angielskiego?
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() To znaczy ze ktos zareportował Cie do gm/tutora lub tutor/gm sam zczaił ze masz nick niezgodny z zasadami Tibii i wlepił Ci bana.
Teraz musisz wejśc na tibia.com,zalogowac sie swoim accountem i na dole strony będzie jakaś notka a obok niej View.Klikasz na to i pojawia Ci się miejsce do wpisania nowego nicku lub opcja do automatycznego wybrania nicku.Wpisujesz,zatwierdzasz,czekasz jakiś czas i znów możesz grać.Ja czekałem około 2h po namelocku.
#5 |
Guest
|
![]() zal... naprawde..
|
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Znajomość angielskiego wśród Polaków jest już chyba ujemna.
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Wejdz na konto znajdz cryminal records wez Viev i wpiszesz nick potem czekasz...ja czekalem 4h
|
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Znam lepiej angielski od tych co mi piszą ze go nie znam
![]() A pozatym zdanie: Twoja postać jest zbanowana z powodu jej nazwy. To mi nic nie mówi. Nie wiem dokładnie o co chodzi, więc mam chyba prawo spytać sie na tym forum. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki tym osobom które mi pomogły
![]() ![]() See you in tibia! ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() @up
edytowanie posta nie gryzie idz na jakies dodatkowe lekcje angielskiego jezeli to cos pomoze |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2006
Lokacja: Kaczory
Stan: Początkujący
Profesja: Druid
Świat: Refugia
![]() |
![]() Tylko co ma name lock do dzialu zdjecia ?? ;|
![]() ![]() ![]() I don’t want to be anything other than what I’ve been trying to be lately All I have to do is think of me and I have peace of mind I’m tired of looking ‘round rooms wondering what I gotta do Or who I’m supposed to be I don’t want to be anything other than me Gavin DeGraw - I don't want to be |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Jakby było napisane 'Your character is eating a banana, so he can't play now, sorry, try again later', też byś pomyślał, że bana masz.
![]() |