![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam! Chciałem wam przedstawic grę pt. "KNIGHTS". Zrobienie tej gry kosztowało mnie bardzo duzo czasu, lecz codziennie coś dorabaiam - częste uploady.
Opis gry: KNIGHTS - jest to darmowa gra internetowa MMORPG, wchodząc do świata knights mozesz napotkać wiele ciekawych przygód - walki z potworami, innymi postaciami, a nawet prowadzić walki między gildiamii oraz wypełnianie zadań (questów). Każdy gracz posiada swój własny plecak, początkowo jest on pusty, lecz po pewnym czasie gry gdy zdobędzisz złoto bedzie mógł kupić w sklepie bronie, zbroje i inne przedmioty, są także umiejętności które zwiękrzaja siłę twojej postacii. Do walki, pracy oraz treningu jest potrzebna energia która zwiękrza sie co pewien czas. Istnieje, także karczma, w której gracze mogą rozmawiać między sobą. Niema na co czekać, weź swój miecz i dołącz do nas! Wymagania: - Internet Explorer, FireFox, Opera (innych nie polecam moga być problemy.) - Wyobraźnia - Trochę czasu (codziennie) Adres: www.knights.pl Pozdrawiam Tomasz |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2006
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
|
![]() spoko gierka mam tam 53 lvl ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Z NiKąD
Stan: Aktywny gracz
Imię: Qirondo
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Selena
Poziom: 1
Skille: 11/13
|
![]() Hmm..... To jest wyrombista gierka xD
Obecnie mam 1 mld w zlocie a 52 lvl ^^ Jagby jakis nowy gracz chcial pomocy to niech wali smialo Dam mu z Mln ^^ Moj nick w grze to Sazuki San |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() A dałbyś jakieś screeny z tej gry, bo na stronie nic nie ma
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Z NiKąD
Stan: Aktywny gracz
Imię: Qirondo
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Selena
Poziom: 1
Skille: 11/13
|
![]() Aaaa..... i jak moglibyście ... piszcie tu
o której sie spotykamy to dam wam tą kase Bo ja zapomniałem że jest coś takiego jak poczta xD @Odświeżam bo warto ^^ |
![]() |
![]() |