|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2006
|
![]() Witam was robiłem dosc dlugo te fake wiec prosze nie narzekac 2 potwory so moje i jedna grafa moja.
![]() 1.Dowudca wyrusza na specjalno misje. ![]() 2.Spotykajo Gwardziste... ![]() 3.Wyruszyli z Przewodnikiem ![]() 4.A tu co jakis bohater o Nazwie Seromontis zamknoł pajoka w magicznej klatce. ![]() 5.i Wyruszajo w 5 dalej. ![]() Koment prosze i czy robic dalej |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Youkari
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Night Ravens
Świat: Refugia
![]() |
![]() Zaraz po zobaczeniu pierwszego obrazka i przeczytaniu pierwszych dwoch zdan przestałem czytac, czemu?
1. Nie: xxx says: lol powinno byc to tak napisane: xxx says: lol 2. ORTOGRAFIA 3. Po przeczytaniu reszty ocena jest taka: 2/10 (za to ze wogole cos jest -.-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2006
Lokacja: Lidzbark Warm.
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lady Rixigia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ...
Świat: Amera
Poziom: 20+
Skille: .
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Wes iag pesnacieinie sropiony fejk!!!111 I fokle ta ortokrafia!!111 Ja pym sropil lepiei -.-
1/10 (Błędy ort. zrobione umyślnie...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
Lokacja: I co z tego że nie USA?
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Hmm.... a o co w tym chodzi wogole?
Najbardziej rozwalil mnie tekst "Mam was eksportowac do miasta". Myslalem ze spadne z krzesla ![]() Ogolnie to mam podobne zdanie co inni... to jest poprostu.... dziwne? Moze ma to ukryte w sobie jakies glebokie przesłanie ale nie udalo mi sie go niestety odnalezc. Nie rozumiem po co umieszczac Seromontisa w fake'u ... skad pewnosc ze chcialby sie w takowym znalezc? To ze ma dosc wysoki lvl nie oznacza, ze trzeba go wszedzie wpychac i robic bohaterem kazdej historyjki... z calym szacunkiem ale ja na jego miejscu jakos bym sie nie cieszyl z roli w takim "serialu"
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() uno:nierobicie lepszych odemnie
duo:jestescie noobami tres:mnoze w tibi conventer nieda sie robic takich liter jak ż ć ó |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() Głupia fabuła krzywe
2/10 Ostatnio edytowany przez MiXer - 25-07-2006 o 14:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
Lokacja: I co z tego że nie USA?
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jak mi to kiedys ktos powiedzial .... jak cos robisz ... nastaw sie na krytyke ... a to ze nie wszystkim pasuje Twoje poczucie humoru to nie moja wina ....
Zastanawiam sie czy wogole wiesz co znaczy slowo noob To, ze nie ma w programiku ż,ć,ź,ó itd nie usprawiedliwia zeby pisac "pajok", "pogromcom" Ludzie... rzygać mi sie chce jak widze co co niektorzy "dorosli i wyksztalceni i wogole najlepsi na swiecie" piszą ... opamietajcie sie ... mniej tibii wiecej kontaktu z ludzmi, bo niedlugo dojdzie do tego ze w ramce "zawód" bedziecie wpisywac "druid", a w "doswiadczenie zawodowe" "100 lvl 70m lvl" .... O.o
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() DNO kąpletne -.-
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Cytuj:
duo (lol): sam jezdeś nubem bvo jesteź idjotom tres: niewarzne rze nie ma skoro ordografje marz dennom. ortograwja nie ma nic fspulnego z polzgimi fondami.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() O boże! I tylko tyle powiem.
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Cytuj:
Uno: Robimy lepsze od ciebie Duo: Jestes noobem Tres: A wiesz rze jak na pzyklad hce sie napisaic ''Stuj'' w konverteze to sie pishe ''Stoj''?
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2006
Lokacja: Lidzbark Warm.
Imię: Lady Rixigia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ...
Świat: Amera
Poziom: 20+
Skille: .
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() rozumiem rze nie ma polskih znakUf!!!1111 Ale to nie snaczy rze maż pisadź "DOWUDCA" bo to razi. Lepiej jezd nabizadź "DOWODCA" i karzdy wie o dzo hodźii!!!111
![]() ![]() ![]() (błędy zrobione umyślnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() JESUS CHRIST!<spada z krzesła>
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() Jak patrze na twoją ortografię to nie wiem czy się śmiać czy płakać. Fabuła denna. To wszystko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Lokacja: Wawa
|
![]() ! Witam ! Fake moze byc ( dobrze ci zbroje postaci wyszly i otoczenie ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
|
![]() Nie będe dokarmiał trolla.
Dam jedynie ocenę: 0,9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2006
Lokacja: Sopot
Imię: Sir Lordun
Profesja: Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 53
Skille: 79/59
Poziom mag.: 14
|
![]() Od czego by tu... Hmm
Bledy ortograficzne, krzywe, glupie, powtarzajace sie kwestie + zbyt leniwy blyes zeby sei pozbyc tla ze spritow... I ty smiesz oceniac moj fake? Rofl
R A D I O H E A D - M Y L O V E . 16:04 Zamak Saio [6]: Moj kumpel to moothonost i nikt mnie niezabije bo jak zabije to mu powiem i tego co mnie zabije on zabije jego! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lord Dark Wiz twuj jest gorszy ... Wogule niema nanim otoczenia i tak dalej a ja potrafie zrobic i widze ze so 2 dobre komenty jeszczcz jeden i next party. Pot TYtulem przybycie do miasta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#20 | |