|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: ----------
Świat: OBsida
Poziom: 60
Skille: 7X/..
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Siema all od niedawna brazole zaczeli tępic polaków więszkość h lvl z polski mają hunta. Prrzed każdym save serwera do thais i innych miast wpadają brazole i walo każdego ..... oprucz br ale dlatego jest wojna pol vs br poniewaz kilka osób do 40 lvl zabiło jakiegoś brazola chyba 60 lvl który przyszedł potem z kolegami 140lvl +...
![]() INFORMACJA Każdy kto gra na emperze pisać do mnie na gg a wspomozecie nas w waleniu przekletych brazoli i w opadnowaniu serwera ;D moje gg 5501997 albo wiadomości priv albo tu podawać nick,profesje,lvl nie bójcie sie o hunta my ich wytępimy PISZCIE !!
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2005
Imię: Keltor Piro
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hellpike
Świat: Refugia
Poziom: 136
Poziom mag.: 70
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: DEDMICZ OF HELLZ
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polska Rzeczpospolita Ludowa
Świat: Obsidia
Poziom: 145
|
![]() Ty dostales jakąś misje od Boga, ze sie tak przejęłeś?? (O.o)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Stan: Niegrający
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
* - Wszystkie błędy zamierzone w celu ośmieszenia autora tego tematu. HEIL BR! AEOHAEIOHEAOiHAEAEOIHEOiHAEOIAEHOAEI |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Imię: Knight mathoff
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() ... ja już się nie dziwię, że Brazylijczycy polują na Polaków... czytając ten temat sam mam ochotę stworzyć sobie tam postać, i ubić autora tego tematu...
"Niemprafdash?"
"Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często, urzeczony tym dużym, pięknym, nieregularnym budynkiem krytym gontem. Była to rzeczywiście wspaniała konstrukcja i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu." Paragraf 22, uczymy sie czytać. |
![]() |
![]() |